[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
gazela93 pisze:Aaaa... zdjęcia 1-sza klasa <ok> Będziesz w Kryspinowie?
Zeszłym roku wpadłem między wyjazdami urlopowymi. Tym razem mam zamiar zacząć w piątek, a skończyć w niedzielę ... oby się udało :mrgreen:klife pisze:Pewnie wpadnie jak w zeszlym roku na chwile ubrudzic auto w piasku
i vice versa <ok>wujo1 pisze:samochód pierwsza klasa <ok>
A ja tu kurde ciagle wstwiam zdjęcia ,robione kamerą... :-| :lol:orsa_83 pisze:Nad fotkami jeszcze muszę popracować, chociaż z tym sprzętem, to chyba max co można wyciągnąć bez zabawy w photoshop'ie i innych tego typu cudach. Co do fury, to dzięki za dobre słowo <ok>Roman_S pisze:Super fotografie jak i super fura, gratuluje udanego projektu <ok>
PS Felgi strasznie pasują do CFLa
Dobrą masz kamerę i niezłe umiejętności <ok>Roman_S pisze:A ja tu kurde ciagle wstwiam zdjęcia ,robione kamerą... :-| :lol:orsa_83 pisze:Nad fotkami jeszcze muszę popracować, chociaż z tym sprzętem, to chyba max co można wyciągnąć bez zabawy w photoshop'ie i innych tego typu cudach. Co do fury, to dzięki za dobre słowo <ok>Roman_S pisze:Super fotografie jak i super fura, gratuluje udanego projektu <ok>
PS Felgi strasznie pasują do CFLa
Bardzo ładnie co do ramki też myślę żeby i ją i znaczek plus emblematy z tyłu prysnąć w połysk u siebie,tylko nie wiem czy podejdzie pod ori zderzaki (listwy)
Z tyłu też masz to co ja delikatnie lewa lampa widocznie nowsza-ciężko spasować kupując z neta hah w moim przypadku
ogólnie bardzo dopieszczone audi,widać,że dbasz jak o żonę <ok>
Z tyłu też masz to co ja delikatnie lewa lampa widocznie nowsza-ciężko spasować kupując z neta hah w moim przypadku
ogólnie bardzo dopieszczone audi,widać,że dbasz jak o żonę <ok>
Ja się bardziej sugerowałem lakierem, który doprowadziłem do powiedzmy zadowalającego mnie połysku. Co do tyłu u Ciebie, to nie wiem jak to wyjdzie, w końcu na listwach jest struktura, która z połyskiem ma niewiele wspólnego.Adams80B4 pisze:Bardzo ładnie co do ramki też myślę żeby i ją i znaczek plus emblematy z tyłu prysnąć w połysk u siebie,tylko nie wiem czy podejdzie pod ori zderzaki (listwy)
Na żywo jest ok. Na zdjęciach na lewą stronę auta padało słońce. Poza tym kupowałem praktycznie nieużywany komplet, ale co do zakupów na necie masz 100% racji ... nigdy nie wiadomo co się trafiAdams80B4 pisze:Z tyłu też masz to co ja delikatnie lewa lampa widocznie nowsza-ciężko spasować kupując z neta hah w moim przypadku
Żona czasami ma inne zdanie niż TyAdams80B4 pisze:ogólnie bardzo dopieszczone audi,widać,że dbasz jak o żonę <ok>
Niedawno zarzekałem się, że ich nie dotknę jak proponował mi to kolega wujo1 i Przemas80, ale chyba faktycznie się ich pozbędę ... jednak nie na zawsze, bo już mi w głowie świta pomysł na następny sezon :mrgreen: <ok>Adams80B4 pisze:co myślisz o emblematach z tyłu zostają,wylatują?może je walnąć w jakiś kolorek <ok>