Zmeczone B3 Quattro
Zmeczone B3 Quattro
Witam
Przed audi byly dwa golfy mk1 i mk2
Auto chyba nie bylo myte przez dwa lata a opowiadana wlasciciela jeszcze bardziej mi to usiwadomily ze chyba jednak sie nie myle.
Z zewnatrz auto matowe praktycznie zero polysku, felgi szare a w srodku masa psiej siersci ktora byla praktycznie wszedzie, nawet w schowku, na progach warstwa dwu milimetrowego kurzu zmieszanego z blotem, tak ogolnie auto troszeczke zaniedbane.
Plany co do niego na najblizsza przyszlosc to zrobic zawieszenie uporac sie z miejscowa rdza i likwidowac patenty poprzedniego wlasciciela takie jak odpalanie na kable (uszkodzona stacyjka), niedzialajaca klamka wewnetrzna kierowcy, pranie tapicerki i wiele inych.
Co do odleglejszych planow to inne kolo, lakier i jakis nowy silnik
Zdjecia zaraz po kupnie
To tak jak mowilem wczesniej fotki z przemycia autka
Dewastacja przez poprzedniego wlasciciela
tapicerka cala byla ufajdana wszystkim czym tylko mozliwe a najbardziej to miejsce,
moj zderzak byl troszke zmeczony tak samo jak felgi, ktore ni jak nie pasowaly mi do auta.
Przymiarka
padla mi uszczelka pod glowica, kozystajac z okazji rozwiercilom to i owo
Przed audi byly dwa golfy mk1 i mk2
Auto chyba nie bylo myte przez dwa lata a opowiadana wlasciciela jeszcze bardziej mi to usiwadomily ze chyba jednak sie nie myle.
Z zewnatrz auto matowe praktycznie zero polysku, felgi szare a w srodku masa psiej siersci ktora byla praktycznie wszedzie, nawet w schowku, na progach warstwa dwu milimetrowego kurzu zmieszanego z blotem, tak ogolnie auto troszeczke zaniedbane.
Plany co do niego na najblizsza przyszlosc to zrobic zawieszenie uporac sie z miejscowa rdza i likwidowac patenty poprzedniego wlasciciela takie jak odpalanie na kable (uszkodzona stacyjka), niedzialajaca klamka wewnetrzna kierowcy, pranie tapicerki i wiele inych.
Co do odleglejszych planow to inne kolo, lakier i jakis nowy silnik
Zdjecia zaraz po kupnie
tapicerka cala byla ufajdana wszystkim czym tylko mozliwe a najbardziej to miejsce,
moj zderzak byl troszke zmeczony tak samo jak felgi, ktore ni jak nie pasowaly mi do auta.
Przymiarka
padla mi uszczelka pod glowica, kozystajac z okazji rozwiercilom to i owo
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2012, 09:46 przez konrad81, łącznie zmieniany 21 razy.
pitaaaa, srodek nie posiada nic ciekawego tapicerka pod kolor nadwozia odziwo jak na ten rocznik bardzo zadbana (tylko male przetarcie na siedzeniu kierowcy) ale to zniknie, wszystko z czasem, przynajmniej mam taka nadzieje
Dziki, moje oznaczenie koloru to LY6B, miejmy nadzieje ze wytrwam.
KRAS6986, silnik wg. wlepy to SD.
Niebawem fotki po czyszczeniu <ok>
Dziki, moje oznaczenie koloru to LY6B, miejmy nadzieje ze wytrwam.
KRAS6986, silnik wg. wlepy to SD.
Niebawem fotki po czyszczeniu <ok>
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Po przemyciu jednak auto nabralo koloru i raczej zostanie ten kolor, jedynie pozbede sie rdzy i wymienie lewy prog.
To za jakis czas narazie zrobimy zawieszenie i tuleje mostu tylniego bo sie tlucze przy dodaniu gazu.
Porownanie jak bylo
Tak jest
Cos co mi sie najbardziej podoba
wlepa
Po przemyciu jednak auto nabralo koloru i raczej zostanie ten kolor, jedynie pozbede sie rdzy i wymienie lewy prog.
To za jakis czas narazie zrobimy zawieszenie i tuleje mostu tylniego bo sie tlucze przy dodaniu gazu.
Porownanie jak bylo
Tak jest
Cos co mi sie najbardziej podoba
wlepa
Ostatnio zmieniony 01 sie 2010, 23:27 przez konrad81, łącznie zmieniany 1 raz.
Afdi87, Jakie alu to nie wiem, ale jak chesz to moge Ci je sprzedac razem z oponami:) bo mi nijak nie pasuja do auta.
Plan jest jeden doprowadzic to auto do orginalu, jedynymi "udziwnieniami jakie maja byc w aucie to inst. gazowa i radio jak w linku http://allegro.pl/item116...8_tt_tanio.html
Plan jest jeden doprowadzic to auto do orginalu, jedynymi "udziwnieniami jakie maja byc w aucie to inst. gazowa i radio jak w linku http://allegro.pl/item116...8_tt_tanio.html
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: