Następny... spokojnie, te szczoty to jedyne na jakie jeżdze jak mi sie nie chce myć na ręcznej. Są chyba najlepsze u mnie w okolicySłonik pisze:Nie myj auta na szczotkach
Audi 90 B2a by ezu
Jak mówi stare przysłowie "jak się bawić to się bawić..."
Jeden z największych rarytasów jaki można dostać do b2 i przy okazji najładniejszy, lampy "kwadraty" montowane głównie na US. Skoro ma być amerykańcko to ich nie mogło zabraknąć, a że tak ciężko trafić coś w sensownym stanie to cóż...nie mogłem sobie odmówić, mimo braku bocznych odblasków
Po lekkim odświeżeniu będzie malyna, teraz tylko przedliftowy grill by się przydał Dzięki i28 <ok>
Jeden z największych rarytasów jaki można dostać do b2 i przy okazji najładniejszy, lampy "kwadraty" montowane głównie na US. Skoro ma być amerykańcko to ich nie mogło zabraknąć, a że tak ciężko trafić coś w sensownym stanie to cóż...nie mogłem sobie odmówić, mimo braku bocznych odblasków
Po lekkim odświeżeniu będzie malyna, teraz tylko przedliftowy grill by się przydał Dzięki i28 <ok>
Trochę dziś podziałałem zaś, wymieniony olej w silniku na Liqui Moly MOS2 oraz "wstępne" założenie kwadratów. Walka była niezła, nie sądziłem że będę musiał zderzak do tego zdejmować ale jak się okazało trochę inaczej są montowane niż zwykłe zespolaki. Póki co bez przedliftowego grilla wygląda to średnio, same ramki muszę jeszcze zrobić na czarny mat i miejsce gdzie widać teraz pas przedni też poleci na czarno żeby tak po oczach nie waliło. Zostaje jeszcze spasowanie wszystkiego jak ma być, w tym nieszczęsnych blach bo musiałem błotnik przestawić nieco. Ogólnie tak to wygląda :
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: