[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
nie obraze sie a nawet podziekuje bo moje slabo wyszlo
ogolnie to fajnie bylo sie spotkac tym bardziej ze to mój pierwszy spocik
i jeszcze bardziej milo bylo was poznac!!! mam nadzieje ze niedlugo gdzies smigniemy dalej:) dawajcie mi znac jak bedzie sie cos krecilo bo ja jestem opózniony w takich sprawach i dowiaduje sie zawsze po! soorrryyy ze tak wczesnie ucieklem ale troche choruje i musze sie wykurowac..... a o gratach bede wiedzial jutro!!
ogolnie to fajnie bylo sie spotkac tym bardziej ze to mój pierwszy spocik
i jeszcze bardziej milo bylo was poznac!!! mam nadzieje ze niedlugo gdzies smigniemy dalej:) dawajcie mi znac jak bedzie sie cos krecilo bo ja jestem opózniony w takich sprawach i dowiaduje sie zawsze po! soorrryyy ze tak wczesnie ucieklem ale troche choruje i musze sie wykurowac..... a o gratach bede wiedzial jutro!!
Trzeba bedzie pomyslec nad wyjazdem audi przetestowana i narazie nic sie nie dzieje.Kolczat pisze:jeee Sloniu juz ogladal Twoje b1 a ja nie
impreza motoryzacyjna na ktorej zrogbisz dobre wrazenie mimo roznorodnosci marek i tunignu? Summer Cars Party Katowice muchowiec w polowie wrzesnia, chetny?
mam dylemat ..... jakie wydechy zrobic?
tak jak mialem wychodzace pod progami kolo tylnego kola czy po jednej rurce z tylu z lewej i prawej strony?
ktore fajniejsze..... pozostac przy moich tylko zrobic z nierdzewki
czy przeniesc na tyl tak jak na zdjeciu?
co myslicie na ten temat??
czy przeniesc na tyl tak jak na zdjeciu?
co myslicie na ten temat??
Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 20:04 przez archi-85, łącznie zmieniany 1 raz.
smrodek nie leci do srodkaeSPe pisze:Popieram. Tylko smrodek może zalatać jak będziesz miał otwarte okno lub na odpalonym na postoju przy otwartych drzwiach.Boczna nierdzewna dwurura. <ok> Będzie zalatywać hot rod'em.
jak narazie mamy 3 glosy na wydechy z boku a jedna osoba sie wstrzymala przynajmniej tak to odczytalem
Z boku ok ale pod innym kątem ,inaczej ścięta i inny kształt a z tyłu 2 ok ale obok siebie jak w q tzw. dwururka ,znajdę foto to Ci podeślę c co mi biega albo jak w vw-jech słomkę :?: :!:
słomka i dwururka
z boku
słomka i dwururka
z boku
Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 21:27 przez skoti, łącznie zmieniany 2 razy.