[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
troszku grzebalem a dokladnie uczylem sie stolarki
mam nadzieje ze do konca tygodnia uda mi sie dokaczyc zabudowe i zostanie tylko obszycie i podlaczenie do kupy calej elektryki a troche jest tego
obudowa zamknieta gotowa 32L.
zrobiona z mdf boki 30mm gora i dol 20mm.
panel boczny gotowy zostalo tylko dociac szybe, zrobic podswietlenie i zamontowac rozgaleziacze,oprawki itd.
obudowa na dodatkowy akumulator mocowanie rzep ciezko go oderwac
i calosc
zostalo mi zrobic drugi panel boczny ,panele przednie i tylne najgorsze mam zasoba
mam nadzieje ze do konca tygodnia uda mi sie dokaczyc zabudowe i zostanie tylko obszycie i podlaczenie do kupy calej elektryki a troche jest tego
obudowa zamknieta gotowa 32L.
zrobiona z mdf boki 30mm gora i dol 20mm.
panel boczny gotowy zostalo tylko dociac szybe, zrobic podswietlenie i zamontowac rozgaleziacze,oprawki itd.
obudowa na dodatkowy akumulator mocowanie rzep ciezko go oderwac
i calosc
zostalo mi zrobic drugi panel boczny ,panele przednie i tylne najgorsze mam zasoba
mi tez ale sporo pracy a dopiero teraz widac troche efekty
najgorsze jest to ze u mnie w bagu w b1 nie ma zadnych bokow i wykladzin!! czysta blacha!!!
a w nowszych autach to juz coś jest i nie trzeba robic kazdej strony nowej tylko mozna wkaponowac cos ale jeszcze z tydzien i chyba bedzie gotowa
najgorsze jest to ze robie w domu i musze latac z kazda przymiarka do auta a to troche wazy i mnie juz kregoslup boli
najgorsze jest to ze u mnie w bagu w b1 nie ma zadnych bokow i wykladzin!! czysta blacha!!!
a w nowszych autach to juz coś jest i nie trzeba robic kazdej strony nowej tylko mozna wkaponowac cos ale jeszcze z tydzien i chyba bedzie gotowa
najgorsze jest to ze robie w domu i musze latac z kazda przymiarka do auta a to troche wazy i mnie juz kregoslup boli
piku pisze:Radzisz sobie całkiem nieźle. ;-)Obudowę do Subwoofera mogłeś zrobić mniej symetryczną, ale to pewnie pod wymiary bagażnika dlatego polecam w środku dać sporo wytłumienia z gąbki czopkowej.(Znacznie zmniejszy fale stojące).
a moze byc watolina?? slyszalem ze mozna dac zamiast gabki! albo welne owcza ale nie wiem gdzie kupic?? jak moze byc watolina to jak ma byc luzno czy przy sciankach??
ps.pod blokiem kreca film wajdy pod tytulem <<walesa>> i dra mi sie pod blokiem lechu lechu solidarnosc solidarnosc
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: