(prawie 90) B2 '85 by pawelbicz (nowe fotki str. 15)
Hey Kolego!!!
Twoja B2godna podziwu.Oj trafil jej sie wlasciciel ktory ja pokochal.mialem rowniez B2 tylko zolta i 1,6TD-super autko-pozazdroscic tylko.Narka!!!
- pawelbicz
- Forum Audi 80
On nie jest wyczyszczony, tylko odmalowany :mrgreen: W maju go wyjąłem żeby zrobić kilka rzeczy i przy okazji go trochę "upiększyłem"OGr pisze:Jak udało Ci się tak wyczyścić silnik ?
Nie wiem czy chciałbyś, żeby Ci jakiś facet co chwilę zaglądał pod maskę i w podwozie, a do tego ciągle Cię obmacywał. :mrgreen: :lol:terrmitt pisze:Chciałbym być Twoim B2
Ostatnio zmieniony 16 sie 2007, 00:56 przez pawelbicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Motwy mam ostatnio taki że jak ruszam żwawiej to udzielają się takie specyficzne stuki Zauważyłem to w ostatnią zimę jak koła boksowały ale jakoś przeszło. Auto miało wymieniane wszelkie drążki, stabilizatory itp i prawdę mówiąc koleś nic w zawieszeniu nie znalazł Fakt że pewnie mu się nie chciało szukać
Ostatnio byłem w Chorwacji i coś mi się zdaje że zapakowany w 4 osoby samochód i pełny bagaznik chyba się troszkę zsiadł bo swiatła na pozycji 0 walą po płotach
Przy skrzyni albo przy sprzęgle coś się dzieje. Stuka strasznie i wkurza mnie Pewnie skrzęgło do wymiany. Jak tak to bym przy okazji sprawdził jaki poziom płynu w skrzyni.
Silnik ma to do siebie że nie wchodzi moim zdaniem na obroty jak powinien, ale z nim to inna bajka.
Coraz częściej jak stoję bez biegu to jak przyciskam gaz to jest takie dziwne pyrczenie jakby coś nie było dokręcone
W zasadzie auto jedzie bez problemu a takich rzeczy mało który mechanik chce szukać bo szkoda im czasu
Ostatnio byłem w Chorwacji i coś mi się zdaje że zapakowany w 4 osoby samochód i pełny bagaznik chyba się troszkę zsiadł bo swiatła na pozycji 0 walą po płotach
Przy skrzyni albo przy sprzęgle coś się dzieje. Stuka strasznie i wkurza mnie Pewnie skrzęgło do wymiany. Jak tak to bym przy okazji sprawdził jaki poziom płynu w skrzyni.
Silnik ma to do siebie że nie wchodzi moim zdaniem na obroty jak powinien, ale z nim to inna bajka.
Coraz częściej jak stoję bez biegu to jak przyciskam gaz to jest takie dziwne pyrczenie jakby coś nie było dokręcone
W zasadzie auto jedzie bez problemu a takich rzeczy mało który mechanik chce szukać bo szkoda im czasu
-
- Forum Audi 80
- pawelbicz
- Forum Audi 80
Mini update z nowym zderzakiem :mrgreen:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfc ... 35a4b.html
Na montaż czekają:
przednie lampy zespolone
oryginalne nakładki na progi
polerka po lakierowaniu
Myślę, że pod koniec przyszłego tygodnia zrobię sesję już w pełnej okazałości
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfc ... 35a4b.html