no te co Ci dzieci ostatnio na majóvwce pchaly do nosa jak leżałeś pijany pod toytoyem :mrgreen: byłeś w takim stanie, że nie dziwię się, że nic nie pamiętasz :mrgreen:MIODEK pisze:Jakie kurcze patyczki ? :roll:
[ B2 Quattro typ 85 LIFT ] remont generalny w toku
niektórzy spośród z was pewnie są ciekawi co sie dzieje pod tą "ciszą" otóż pracowałem ostatnio nad innym projektem, współnie z fabryką w inglostadt zbudowaliśmy coś takiego, pojazdy został sygnowany moją skromną osobą coś ala suzuki swift Joanna Brodzik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][/center]
[center][/center]
jak smród po gaciach :mrgreen: ... z tym alcatelem to jest nawet pewna historia zwiazana głębsza .. dawno dawno temu około 1998 roku byłem z kolega u jego rodziny w słupsku i pewnego wieczoru wracając z panelu ( graffiti na pociągu ) przechodziliśmy przez średnio bezpieczna dzielnicę i w pewnej chwili zza rogu pokazało sie dwóch kolesi którzy zapytali czy mam telefony na co ja wyciagnałem własnie alcatela na co oni jak go zobaczyli kazali nam spier*** stad z tym i to raz bo nas najeb*** powiem szczerze ze wtedy chyba wiecej miałem z tej sytuacji radności niż strachu .. do tej pory mam ubaw z alcatela a to był taki model :Słonik pisze:Albo moje ulubione: SoryEricson :mrgreen:
E nie wem czemu, ktos rzucil haslo i tak sie ciagnie fama po miescie <ok>
[center]
[/center]
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Przejrzałem cały temat, ponownie. Skoro samochód jest ustawiony i czeka w kolejce do piaskowania to znak, że swap (a przynajmniej silnik) siedzi/siedział w komorze.
W profilu też się coś zmieniło i pojawiła się magiczna literka "T".
Hmm... T jak turbo czy T jak trabant? :mrgreen:
Obstawiam 2.2 Turbo. Chociaż tak patrząc na Duo, pewnie wersja ze sport quattro.
W profilu też się coś zmieniło i pojawiła się magiczna literka "T".
Hmm... T jak turbo czy T jak trabant? :mrgreen:
Obstawiam 2.2 Turbo. Chociaż tak patrząc na Duo, pewnie wersja ze sport quattro.
ten juz cos musiał wyniuchać .. nad silnikiem pracuję powoli ale prawda ze przed piachem bedzie siedzieć i jezdzić i piaskowanie troche sie przzesunie w czasie prawdopodobnie jednak nie zeby na tyle aby zniemiac radykalnie plany, malowanie auta poczatek przyszłego roku bo wypadałoby wkoncu znowu zaczac pokazywac sie na zlotach czyms porządnym .. ns koniec powiem tylko, że żadne 2.2T ani 1.8T .. póki co tyle w temacie działań, bez odbioru :!: