[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
Wpisałem w Googlach Audi AAN i ... pokazał się ten temat!
Oblookałem, zapoznałem się z filmem (w googlach powinni jeszcze podłączyć Twój filmik, jak jedzie :mrgreen: ), jestem pod wrażeniem. Zakres prac jaki wykonałeś przy swoim aucie, zapiera dech! Jak ktoś już zauważył wcześniej, często na gadaniu o swapie się kończy, u Ciebie skończyło się na zasuwającej B3 :!:
Gratuluję.
Oblookałem, zapoznałem się z filmem (w googlach powinni jeszcze podłączyć Twój filmik, jak jedzie :mrgreen: ), jestem pod wrażeniem. Zakres prac jaki wykonałeś przy swoim aucie, zapiera dech! Jak ktoś już zauważył wcześniej, często na gadaniu o swapie się kończy, u Ciebie skończyło się na zasuwającej B3 :!:
Gratuluję.
widziałem już to autko wcześniej ... lecz przyznam, że nie śledziłem tematuUr-Arek pisze:Wpisałem w Googlach Audi AAN i ... pokazał się ten temat!
Gratuluję.
również jestem pod wrażeniem... dużo pracy i serca włożone w projekt no i swap :oops:
tylko pozazdrościć
pozdrawiam
<ok>