AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Nie no dobrze napisałęś.Grzegorz7A pisze:może źle się wyraziłem... centralny ma być zblokowany na 100%. albo ma go po prostu nie być. tylko dwie szpery
Na przód musisz kupić szpere Quiafa zaspawać torsena lub poszukać skrzyni od B2 z blokadą mechaniczną I podłączyć pod magiczny przycisk diff. Wtedy będziesz mogł do upalania zablokować skrzynie a na dojazdówce rozpiać.
Rajdówki Audi nigdy nie miały miedzy osiowego mechanizmu różnicowego dlatego cieżko skręcały.
Pozdro
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Dzień dobry.
Mam tylko soboty i to mocno okrojone z wolnego więc robota idzie w 3D zwolnionym tempie.
Za tydzień są zawody WLTA na rakietowej we Wrocławiu, jestem wpisany na listę w klasie 1600-2500. Problem w tym że nadal pracuje nad autem. Jednak wyznaczyłem sobie tą datę jako wyjazd - tak w ogóle, bo trwa to już za długo. Auto na zimę wraca do garażu i zostanie ponownie rozebrane i przebudowane - to będzie zupełnie coś innego. I żeby nie było silnik nadal będzie ten sam.
Stan na 2012 i w tej "specyfikacji" przejeździ do zimy.
- To co wcześniej +
- sportowe sprzęgło sachs/radzikowski
- sport miska oleju
- chłodnica oleju
- odma ze spływem do miski
- przerobione wloty powietrza
- schortsifter
w sumie niewiele a tyle się już z tym męczę.
troche druciarstwa
http://imageshack.us/f/703/imag0755m.jpg/
Mam tylko soboty i to mocno okrojone z wolnego więc robota idzie w 3D zwolnionym tempie.
Za tydzień są zawody WLTA na rakietowej we Wrocławiu, jestem wpisany na listę w klasie 1600-2500. Problem w tym że nadal pracuje nad autem. Jednak wyznaczyłem sobie tą datę jako wyjazd - tak w ogóle, bo trwa to już za długo. Auto na zimę wraca do garażu i zostanie ponownie rozebrane i przebudowane - to będzie zupełnie coś innego. I żeby nie było silnik nadal będzie ten sam.
Stan na 2012 i w tej "specyfikacji" przejeździ do zimy.
- To co wcześniej +
- sportowe sprzęgło sachs/radzikowski
- sport miska oleju
- chłodnica oleju
- odma ze spływem do miski
- przerobione wloty powietrza
- schortsifter
w sumie niewiele a tyle się już z tym męczę.
troche druciarstwa
http://imageshack.us/f/703/imag0755m.jpg/
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Nieźle <ok>
Jaką masz kierownicę? Nardi Gara? Bo moja kierownica coś podobnie wygląda
Jaką masz kierownicę? Nardi Gara? Bo moja kierownica coś podobnie wygląda
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 22:35 przez trepek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Przygotowuje się do następnego wyścigu:
26 05 sobota AB CUP Oleśnica
27 05 niedziela Rally Stage Wrocław
Auto już po poprawkach, jedzie i brzmi jak nigdy dotąd - dopiero dziś poczułem że to wszytko ma sens i własnie tak powinno być.
Potrzebuje na szybko semi sliki, niestety nie dysponuje na już odpowiednią kwotą a poprzednie opony tego typu są niestety za duże do tego przełożenia które mam. Dlatego zdecydowałem się sprzedać felgi TOORA Competitione 16, felgi ATS 16 i opony semi slik 205/50R16. Toota kompletnie nowa, AtSy fadny wzór i czarny kolor, sliki w dobrym stanie.
Zainteresowanych zapraszam - dowiozę na miejsce na trasie Kędzierzyn - Opole- Wrocław
Pozdrawiam
Grzegorz
26 05 sobota AB CUP Oleśnica
27 05 niedziela Rally Stage Wrocław
Auto już po poprawkach, jedzie i brzmi jak nigdy dotąd - dopiero dziś poczułem że to wszytko ma sens i własnie tak powinno być.
Potrzebuje na szybko semi sliki, niestety nie dysponuje na już odpowiednią kwotą a poprzednie opony tego typu są niestety za duże do tego przełożenia które mam. Dlatego zdecydowałem się sprzedać felgi TOORA Competitione 16, felgi ATS 16 i opony semi slik 205/50R16. Toota kompletnie nowa, AtSy fadny wzór i czarny kolor, sliki w dobrym stanie.
Zainteresowanych zapraszam - dowiozę na miejsce na trasie Kędzierzyn - Opole- Wrocław
Pozdrawiam
Grzegorz
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80