Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tylko że ja potrzebuje jeden reflektor, bo tylko prawą stronę sobie rozwaliłem przecież...
Wujo, soczewki były tylko w B4 a do B3 nic innego prócz świateł z 90 nie ma. Zespolaki z 90 bez pourywanych uchwytów to rzadkość i myśle że sprzedałbym swoje za 5 stów komplet, tylko co z tego skoro na złożenie tego prawego reflektora wyjdzie mi około 5 stów :evil:
Wujo, soczewki były tylko w B4 a do B3 nic innego prócz świateł z 90 nie ma. Zespolaki z 90 bez pourywanych uchwytów to rzadkość i myśle że sprzedałbym swoje za 5 stów komplet, tylko co z tego skoro na złożenie tego prawego reflektora wyjdzie mi około 5 stów :evil:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Lewy ma tylko delikatnie spiaskowane szkło i leciutko już wypalony odbłyśnik, tak pozatym nic mu nie dolega. I lewy i prawy reflektor były kupione przez mojego ojca jako nówki w ASO jakoś w roku 1999 albo 2000. Kupił te reflektory, oraz białe kierunki i halo z B4ki, które wrezał w ori zderzak z 80tki :shock:duo pisze:a ten lewy masz taki lalę jak ten prawy robisz ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W zasadzie to chyba masz racje :roll:Leo pisze:moja rada dla Ciebie to taka - zrób najpierw mechanikę, stylistyką zajmiesz się później. Olej wizualne sprawy , dokończ swapa, silnik, wtedy dokończ stronę wizualną.
Jak będziesz się rozdrabniał na pierdoły, po 200-300 zł. dla samego wyglądu, to nigdy nie uzbierasz na swapa. Raz a dobrze.
Tyle, że dylemat i tak pozostaje - czy kontynuować po swapie projekt 90, czy olać ten temat...
no to prawy w takim samym stanie do 200zł najdziesz i w czym problem .. a jak kiedys bedzie wszystko sprzyjac to sobie wypolerujesz szkło i zregenerujeszodbłysniki i bedzie malinapawelrybak15 pisze:Lewy ma tylko delikatnie spiaskowane szkło i leciutko już wypalony odbłyśnik, tak pozatym nic mu nie dolega. I lewy i prawy reflektor były kupione przez mojego ojca jako nówki w ASO jakoś w roku 1999 albo 2000. Kupił te reflektory, oraz białe kierunki i halo z B4ki, które wrezał w ori zderzak z 80tki :shock:duo pisze:a ten lewy masz taki lalę jak ten prawy robisz ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tylko że skoro do końca układanki brak mi już tylko klosza to chyba lepiej kupić ten nieszczęsny klosz niż kolejny reflektor ?
Na alle za 200 widziałem lumpy bez mocowań niestety :evil:
Coś mi się wydaje że zrobie dokładnie tak jak napisał Leo. Zajme się mechaniką, wygląd zostanie na sam koniec i wtedy zdecyduje w jakim kierunku stylistycznym iść...
Na alle za 200 widziałem lumpy bez mocowań niestety :evil:
Coś mi się wydaje że zrobie dokładnie tak jak napisał Leo. Zajme się mechaniką, wygląd zostanie na sam koniec i wtedy zdecyduje w jakim kierunku stylistycznym iść...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: