Kupione w styczniu 2013 z powodu brata który przeszedł już z 8 tych aut i choroba przeszła na mnie.
Przebieg:
230234 km
2 właściciel w PL
Silnik:
1.8 benzyna+podtlenek LPG tylko 75 km
Wyposażenie :
...
...
...
Alarm
Lecz chętnie kupię komplet wspomagania
Na chwilę obecną zostały założone Alu. 16 cali z rantem ET 35 opony przód 205/55 tył 225/55
Kierunki białe.
Tapicerka: Laguna, piękny ciemny niebieski.
Modyfikacje :
Zmiana skrzyni biegów na długą 5-biegową
Gaźnik z poczciwego Poloneza
Wałek z wersji 90 km (VW 1.8 RP)
Pełna regeneracja głowicy
Staram się dopaść blendę z kierunkami czarną HELLA choć ciężko jest.
Założone jest Radyjo

CB radio Intek 490plus i zwykła antenka bo nie było funduszy na lepszą.
W czerwcu 2013
Została zmieniona Skrzynia biegów z 4 AKL na 5 AXC i głowica po remoncie na 1.8 z VW
Ogólnie co dzień dłubie coś przy niej

O to rezultat wczorajszego dnia wolnego od pracy, ponieważ przegląd się kończył to zabrałem się za wymianę hamulców przód+tył, i od razu pomalowałem na ładny czerwony kolor który pasuje do koloru autka

Na zlocie VAG Ossy 2013 moja kochana kobieta wpadła na pomysł żeby kupić naszej niuni jakąś wlepe ;p
12-08-2013
Siedzą sobie w garażu popijając zimne piwko, patrząc na te "fachowo" pomalowane felgi postanowiłem coś z tym zrobić. Więc papier w rękę i atak na rant!!! :mrgreen: Oczywiście to tylko przymiarka a nie efekt końcowy może w tym miesiącu się z tym wyrobię

Koledzy dziś wpadła mi piękna okazja kupić felgi VORTEX niby dedykowane do Audi 80 więc nie wiele myślą kupiłem, cena była bardzo śmieszna !
Dawno mnie Tu nie było więc mały UPDATE

Doszło do mnie że moja 80 jest za mało wyrazista więc trafiło do mnie parę drobiazgów ;p
- Zderzak Audi 90
- Blenda Audi 90
- Parę ładnym wlep
- Nowe radio Peying PY9909
Renowacja felg choć kosztowała 900 zł + opony przód 195/45 i tył 205/45 to jestem bardzo zadowolony naprawdę superrr wyszło.
Niestety gaźnik z poloneza poleciał i wrócił stary Keihin II i o dziwo jestem zadowolony

A tu mała sesja mojej Dziewczyny ;p
I tu o dziwo Moje audi zaczęło robić ogromną furorę po zmianie felg ,naprawdę jestem zaskoczony tym ...
03.10.2013
Wpadł mi mały pomysł ... Gwint ...
Wiec szukałem i szukałem i szukałem ... i znalazłem, dziś od razu był montaż przodu...
25.10.2013
Gwint już na całym aucie (tył z golf mk3) Tłumik środkowy wycięty został ostatni...
Doszedł kolejna perełka <lol> jaką jest Golf mk1 GTI z 1979r

26.11.2013
Więc jak już bawić się w kupno autek to się bawimy

Audi 80 b3 2.0 16v quattro

-pełna elektryka
- klima manualna
- podgrzewane fotele
- licznik z AC
- centralny zamek
- wyświetlacz temp zewnętrznej
itp.
Oczywiście teraz jest rozebrany przód bo parę rzeczy do malowania poszło

Tu naprawa wyświetlacza temperatury wystarczyło wyczyścić styki na nim i działa jak natura chciała

A tu mamy Audi 90 2.2 KV
- centralny zamek
- elektryczne lusterka
A na sam koniec tego dnia odebrałem moje felgi 14 cali z malowania

Koledzy trochę odbiegnę od tematu mojej Audi, zakupiłem sobie na początku roku w DE taką wersję Audi 80 ABT, i nic nie mogę się dowiedzieć na jej temat. Może ktoś mnie oświeci co to dokładnie za wersja itp