Audi 80 B3 1,6 RN teraz 1,9 E SD
No Ptaku KST, muszę przyznać że mody ciekawe i fajnie się prezentują, całość jak najbardziej na duży + <ok> zazdroszczę pakietu zimowego :mrgreen:
Ja bym tylko na twoim miejscu ściągnął tę naklejkę PL bo jakoś tak nie pasuje do całości
Co do tylnych narożnych lamp z Avanta, to doradzam ci kupić tylko ori (np Hella albo Seima), bo te zamienniki po niedługim czasie robią się z czerwonego różowe i naprawdę nieładnie to wygląda :-x A zdaje mi się czy wróciłeś do ori lamp na klapie :?:
I mam pytanko o brę, też ją chcę zakładać, a ty z nią jeździsz na co dzień czy tak tylko zakładasz :?: jak się zachowuje podczas jazdy na masce, nie trzeba jej co chwilę poprawiać :?:
Ja bym tylko na twoim miejscu ściągnął tę naklejkę PL bo jakoś tak nie pasuje do całości
Co do tylnych narożnych lamp z Avanta, to doradzam ci kupić tylko ori (np Hella albo Seima), bo te zamienniki po niedługim czasie robią się z czerwonego różowe i naprawdę nieładnie to wygląda :-x A zdaje mi się czy wróciłeś do ori lamp na klapie :?:
I mam pytanko o brę, też ją chcę zakładać, a ty z nią jeździsz na co dzień czy tak tylko zakładasz :?: jak się zachowuje podczas jazdy na masce, nie trzeba jej co chwilę poprawiać :?:
G_DRAGON, z tego co wiem to ptaku nie kupował z allegro, bo gadałem z nim o niej na spocie jedyne co się dowiedziałem o brach to podobno jak jedziesz to pod spód dostają się kamyczki małe i one rysują maskę ale czy to prawda ? bo ja też byłem chętny do zakładania ale jeden klubowicz tak mi powiedział .
KoralB3, to że kamyczki się dostają i rysują to wiem, ale i tak jestem za, bo pasuje do mojej koncepcji.
Tylko żeby dobrze siedziała na masce żebym nie musiał ją ciągle poprawiać (bo wiem że niektóre bry lubią zjeżdżać), i żeby te dociski były na środku nad grillem tak jak ma Ptaku bo nad światłami mi się nie podoba :mrgreen:
Tylko żeby dobrze siedziała na masce żebym nie musiał ją ciągle poprawiać (bo wiem że niektóre bry lubią zjeżdżać), i żeby te dociski były na środku nad grillem tak jak ma Ptaku bo nad światłami mi się nie podoba :mrgreen:
To jest pierwszy mój wpis w tym temacie. Czekałem aż zrobi się ciekawie, ale nie sądziłem że będzie aż tak ciekawie Gratuluje modów bo zmieniłeś autko na ogromny plus. Całość wygląda super. Na tył przydałby się ten spoiler dedykowany do b3 i byłby git <ok> Bra wygląda soczyście. Bardzo mi się podoba. Gleba cud miód - zazdroszczę Ci jej 8-)
- Ptaku KST
- Forum Audi 80
moja bra jest naciągnięta za pomocą gum ale jak widziałem na allegro są nowe z takimi pasami z haczykiem i wydaje mi sie ze one będą lepiej trzymać niż moje modzenie z gumami a piasek zawsze sie dostanie pod nią ale tylko wtedy gdy myjemy auto ja zawsze po myciu auta biorę ścierkę i wycieram wodę z pod bra dzięki za dobre słowa
- Ptaku KST
- Forum Audi 80
http://allegro.pl/item1097985150_audi_9 ... t_l_p.html zastanawiam sie nad nimi tylko żeby środki pomalować w czarny mat