Lipiec 2014
Lipiec 2015
czyli dokładniej bo to nie wiele mówi mi, daj fotkę z pod maski ewentualnie <ok>Asteri pisze:silnikiem 1.8S 90KM
DziękiPieterB pisze:Asteri, pikna :mrgreen: i dlaczego ja jeszcze jej na oczy nie widziałem![]()
ps wpadaj na spoty jak będą jakieś organizowane <ok>
czyli dokładniej bo to nie wiele mówi mi, daj fotkę z pod maski ewentualnie <ok>Asteri pisze:silnikiem 1.8S 90KM
i ps2 mogę jedna fotkę na fejsa wrzucić :?: na fanpage audi80
Pawelo, w moich rekach auto musi być czyste i zadbanePawelo pisze:No, no zadbane Audi Ci się trafiło i w jeszcze w czerwonym kolorze <ok> A jaka czyściutka i błyszcząca - chwali sięCo używasz do zderzaków? Bo fajnie nabrały czarnego koloru, chyba że miałeś je w takim stanie. Nie myślałeś żeby oryginalne kołpaki wrzucić? Bo oryginalne stalówki wg mnie nie są ładne, ale to tylko moje zdanie
Nie zmieniać, zostawić w oryginale :mrgreen: A tak na poważnie, jeśli już chcesz to później na tył wstaw, np. lampy czerwone od avanta, plus do tego blenda i będzie <ok>Jedynie myślałem nad wymiana kierunków na białe z przodu ale jak z przodu bym wymienił na białe to z tylu nie mógł bym zostawić pomarańczowych bo niezbyt to by wyglądało, co proponujecie w tej kwestii?
Wyciagalem caly kierunek z oprawka i żarówka, potraktowalem tez kontakt sprayem i tez nic nie pomogło dopiero po kilku dniach zaczął działać, pewnie do kolejnych wilgotnych dni.Przemas80 pisze:Problem może być w oprawce lub samej żarówce ,u mnie było podobnie czasem się zacinał to puknąłem w klosz działa.Winna była żarówka w twoim przypadku podobnie zapewne będzie.Chcesz zmieniać kierunki nie zmieniaj straci front urok jeśli już bierz dymione depo do czerwieni pasują <ok>