Audi 80 b3 1.8S JN Kostka Pierwsza sesja str.8
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Dzięki że jesteście ze mną Dużo daje to motywacjiaudi88rsa
PostWysłany: Dzisiaj 16:36 Temat postu:
Jest postęp w pracach dopiero była rozebrana przygotowana do malowania, a tu już zaczynasz składanie
HEHE Szyba kolego jest pęknięta i jest do wymiany, a uszczelka szyberdachu na zdjęciach nie była pomalowana tylko jeszcze tasmy nie zdrapałem :):)robertas1.8 pisze: Dla mnie jedyne co mi sie nie podoba to ten bialy pasek przymalowany na przedniej szybie, oraz fakt ze przymalowales przy tym tez uszczelke wokol szyby oraz wokol szyberdachu...
- robertas1.8
- Forum Audi 80
No to powiem Ci ulzylo mi Ale szybe z przodu bylo i tak wywalic, bo tam czasem moga robic sie wzery i za jedna robota mozna byloby to rozeznac i poprawic... Ale w takim wypadku zwracam honor jak bede dach robil to u siebie wywalam i przod i tyl... bo niestety u mnie wrzodziki sie pojawily i trzeba to usprawnic
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Nad usami myślę cały czas. A nie będzie zbyt biało bo dojdzie jeszcze kilka ciemnych detali
[ Dodano: 2015-09-24, 20:16 ]
Prace idą cały czas do przodu w między czasie poleruje auto. A ostatnio wiozłem się za podsufitkę oto efekty.
A tak na marginesie moje heheszkowe foto dupowozów z garażu i jak dla mnie prawy najlepszy
[ Dodano: 2015-10-08, 16:58 ]
30% projektu za nami
[ Dodano: 2015-09-24, 20:16 ]
Prace idą cały czas do przodu w między czasie poleruje auto. A ostatnio wiozłem się za podsufitkę oto efekty.
A tak na marginesie moje heheszkowe foto dupowozów z garażu i jak dla mnie prawy najlepszy
[ Dodano: 2015-10-08, 16:58 ]
30% projektu za nami
Deska na dach idzie na pierwszy ogień w kolorze niespodzianki Nie zdradzę go na razie
I środek felg w tym kolorze. Do tego kilka elementów nawiązujących do tego stylu. A dalej nie mam jeszcze dobranych detali, bo u mnie wszystko wyjaśnia się w trakcie projektu. Na razie oprócz gratów hawaii ogarniam też zawieszenie -60/60 więc zobaczymy co dalej wyjdzie w praniu.
I środek felg w tym kolorze. Do tego kilka elementów nawiązujących do tego stylu. A dalej nie mam jeszcze dobranych detali, bo u mnie wszystko wyjaśnia się w trakcie projektu. Na razie oprócz gratów hawaii ogarniam też zawieszenie -60/60 więc zobaczymy co dalej wyjdzie w praniu.