Witam.
Swoją audi kupiłem prawie rok temu i od tamtej chwili coś tam z nią działam;]
W chwili kupna nie była ona w rewelacyjnym stanie ale cena 1000 zł za auto bez oznak korozji i z przebiegiem 200 tyś było dla mnie wielką okazją.
Opis Auta:
rok produkcji 1991 lakier LY1Y silnik 1.8 S, moc 90KM +LPG skrzynia 5 biegowa
Wyposażenie standardowe: Wspomaganie kierownicy Centralny zamek Autoalarm Szyberdach Roleta na tylną szybe
Zrobiono: Wymiana podstawy gaźnika ponieważ była pęknięta Założenie instalacji LPG kompletna wymiana układu wydechowego Nowe amortyzatory tył i przód na kayaba Nowe końcówki drążków Nowe tuleje wahaczy Nowe gumy stabilizatorów Nowy pasek rozrządu Płyny, oleje i filtry nowe lampy przód DEPO Blenda 90 zderzak od coupe KAMEI jeszcze nie spasowany i nie polakierowany Renowacja przednich foteli i mieszka w eko Pranie wnętrza wymiana nagrzewnicy
Dalsze plany lakierowanie i spasowanie zderzaka lakierowanie maski i prawego błotnika i tylnego zderzaka albo zakup w kolorze jakieś audio polerka kierunkowskazy przednie w pomarańczy Alu pewnie jakaś 15 szprychowa elektryczne szyby/lusterka regeneracja boczków
Fot.
Na fotkach nie ma jeszcze blendy i nowych lamp przednich;p
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2013, 20:47 przez Szyman, łącznie zmieniany 5 razy.
Pokaż jakieś fotki, ciężko sie wypowiedzieć nie widząc o czym mowa Co do planów na pomarańczowe kierunki z przodu - ja przeszedłem na białe i ori pomarańczowe mi leżą w pokoju, moze odsprzedam Czekam na fotki audi, pzdr.
zderzak bokami nie dochodzi i będzie go trzeba odpowiednio spasować i jest on polakierowany tylko sprayem wiec lakiernik będzie chyba tutaj potrzebny Panowie mam pytanie czy trudno jest pomalować elementy takie jak błotnik i kawałek na masce( była stłuczka i poparzeni właściciel nic z tym nie zrobił i jest tylko zaszpachlowany i pryśnięty sprayem i to troszkę szpeci auto).Ponieważ szkoda mi trochę tych kilku stów na lakiernika jaka jest wasza opinia
mam zakupione tez maske i błotnik i zderzak w kolorze tylko kolor jest nieco ciemniejszy da sie cos z tym zrobić ?
Szyman, ja bym nie dawał wszystkiego w kolor - jest tego za dużo.
Baza jest, teraz tylko zabawa.
Przedni zderzak w kolor OK, ale "listwa" nad tablicą na czarno. Tylny tak samo. Góra na czarno i dopiero od wgłębienia w kolor - tak bedzie wygladało lepiej.
Tak jak Przemo95 pisze będzie (wg mnie oczywiście) nie za fajnie - widziałem na forum właśnie 80 w kolorze całą - lipa.
Pooglądaj tematy i zobacz jak ludzie robią - będziesz miał rozeznanie jak co wygląda.
Fajnie, że masz przedni zderzak z coupe - od razu lepiej wygląda, ale łatwo to zepsuć malowaniem :!:
Szyman pisze:kierunkowskazy przednie w pomarańczy
Za to masz już u mnie "plusa" :mrgreen:
Do tego koła z epoki i masz już fajny wózek