nie było ratunku, nie pozostało nic tylko rozebrać :mrgreen:spaykee pisze:a komu sie chce robic VT komory, opanuj się, TROCHE WYOBRAŹNI panowie. Sam jakiś czas temu dumałem co z komorą, skoro i tak maluję. Wyszło, że pomalowałem pod kolor całego auta i tyle. A w opcje wchodziła cała tęcza...Wino pisze:poproś kogoś o virtual tuning niech ci zrobi w kilku kolorach nad którymi myśliszsłyszałem podobną opowieść :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: płakałem ze śmiechu, musiało przyjemnie pachnieć i ładnie spływać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:duo pisze:byle nie jak taki jeden co pomalował czarnym barankiem do konserwacji a potem jak zrozumiał co zrobił to z rozpaczy rozebrał auto na części
ja Ci podpowiem taką rzecz .. jakbyś zobaczył auto ktore jest wkolorze z góry wiadomo ze w nieoryginalnym kolorze, a potem zajrzałbyś pod maskę i byś zobaczył jakis zwykły czarny kolor to co byś pomyślał ? o polecieli po całości i już im sie komopry nie chciało robić ..audik1984 pisze:Hehehe z tym barankiem do konserwacji to musiało być dobre komora chyba jednak zostanie czarna ale odswieżona na nowo.. pas przedni w kolor tylko komora zostaje chyba czarna sam już nie wiem :roll:
dlatego moja propozycja jest taka ze jak juz i tak i tak malujesz to zrób przynajmniej w kolor nadwozia .. no albo jakiś inny pasujący ale nie skłaniający do takich głupich myśli :mrgreen: