Audi 80 B3 Quattro 2.2T AAN
I znów troszke podziałałem mimo choroby, która już w sumie puszcza
Zmieniałem blendę wraz z kierunkami i od razu lepiej dla oka sami zresztą wiecie, foty z prac:
[ Dodano: 2015-10-23, 23:06 ]
Z racji tego, ze zostało troszkę dnia postanowiłem zamontować lotkę którą wcześniej przymierzałem na aucie. Pytałem o te wymiary otworów montażowych by ułatwić sobie zadanie jednak dałem sobie jakoś rade :-> Dla zainteresowanych wszystko dokładnie zwymiarowałem i jeśli ktoś bedzie wykonywał podobne manewry z lotką chętnie pomogę
Zastanawiałem się czy faktycznie bedzie ona pasować w czarnym kolorze i miałem mieszane myśli...
Została jednak zamontowana na swoim miejscu i jedynie co można bedzie ją przemalować w kolor nadwozia, chętnie poznam Wasze opinie <ok> te negatywne też
Przymiarka:
I naprzód:
Efekt:
PLENER <ok>
Zmieniałem blendę wraz z kierunkami i od razu lepiej dla oka sami zresztą wiecie, foty z prac:
[ Dodano: 2015-10-23, 23:06 ]
Z racji tego, ze zostało troszkę dnia postanowiłem zamontować lotkę którą wcześniej przymierzałem na aucie. Pytałem o te wymiary otworów montażowych by ułatwić sobie zadanie jednak dałem sobie jakoś rade :-> Dla zainteresowanych wszystko dokładnie zwymiarowałem i jeśli ktoś bedzie wykonywał podobne manewry z lotką chętnie pomogę
Zastanawiałem się czy faktycznie bedzie ona pasować w czarnym kolorze i miałem mieszane myśli...
Została jednak zamontowana na swoim miejscu i jedynie co można bedzie ją przemalować w kolor nadwozia, chętnie poznam Wasze opinie <ok> te negatywne też
Przymiarka:
I naprzód:
Efekt:
PLENER <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
jak patrzę na ten czarny tył i doły drzwi przypomina mi się b3 Kunika :mrgreen: ( https://audi80.pl/topics126/b3-sf-by ... torder=asc )
fajnie <ok>
fajnie <ok>
Roman_S, Dafit, k3llys, petel, nawet żona mi to powiedziała :oops:
Ale na tą chilę i parę następnych zostanie tak jak jest, przezimuje w tych barwach
Wczoraj znów była chwila więc postanowiłem nieco "stonować kolory"
Stara maska i tak miała sporo kitu i była wygięta...
Uwielbiam prostotę i standard audi <ok>
Było troszke walki z ustawieniem jej idealnie ale udało sie i efekt:
Ale na tą chilę i parę następnych zostanie tak jak jest, przezimuje w tych barwach
Wczoraj znów była chwila więc postanowiłem nieco "stonować kolory"
Stara maska i tak miała sporo kitu i była wygięta...
Uwielbiam prostotę i standard audi <ok>
Było troszke walki z ustawieniem jej idealnie ale udało sie i efekt: