[B3 3A] Audi 80 by mumu | up 27.09.13 felga azev 17`
Może i szpecą ale z racji czarnych lamp, które nie posiadają odblasków jakieś muszą być. Zobaczymy na wiosnę w planach malowanie i spawanie tylnego zderzaka to może i odblaski wylecą...
----------------------------------------
A wczoraj i dziś trochę modziłem przy samochodzie, audi dostało smoked front + ciemne kierunki i sticker bombs na słupki boczne :mrgreen: , a wyszło tak:
----------------------------------------
A wczoraj i dziś trochę modziłem przy samochodzie, audi dostało smoked front + ciemne kierunki i sticker bombs na słupki boczne :mrgreen: , a wyszło tak:
nawet idzie do przodu ale planuje go trochę ożywić :evil:Metal pisze:ładny kolorek 2.0 w b3 musi chyba całkiem ok jechać powodzenia w modach
A tu fotki z wczorajszej akcji VAGlublin i LKA dla WOŚP
[ Dodano: 2013-01-21, 12:00 ]
:cry: Audi rano wypluło z siebie cały olej.... właśnie trwają poszukiwania przyczyny tego zajścia, mam nadzieję że to nić poważnego...
Znalazłem miejsce wycieku, jest nim czujnik ciśnienia oleju, leje się jak głupie, zalałem 2,5 litry odpaliłem auto ujechałem 15m i zostawiłem za sobą piękny szlaczek i straciłem jakieś 1,5 litra oleju Ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Jaka przyczyna, jakaś uszczelka?