celowo napisałem przez "ó" jeśli ktoś będzie chciał mi zarzucic. Niestety, ten "wójek" się doczepia do każdego. Tato jest w delegacji, więc on "rządzi" Audicą

Tak na dobrą sprawę to mam zakaz tykania się audiczki. On ma swoje auto, ale szkoda mu go do jazdy więc dobija silnik u mnie. Dobra, niby płaci, i naprawia tam audicę ale... ja też chciałbym coś przy niej zrobic. Raz na jakiś czas może i pozwoli mi "puknąc młotkiem" ale nic po za tym...
Co do modów.
Może uda mi się dorwac mieszek i gałkę zmiany biegów. To na pewno za jakiś miesiąc wpadnie, Kiera z wersji sport? hmm nieszczególnie mi się podoba. Ta od S2 jest już lepsza ale jakoś też nie za bardzo. W Dalszą przyszłosc planuję el.szyby i lusterka ale to po ukończeniu 18-stki.
Jeszcze jedno pytanie. Chodzi o soczewki. Jak miec w B3 soczewki. Modyfikowanie reflektora ale co i jak bo nie za bardzo wiem. Nie chcę modyfikowac grilla żeby założyc soczewkę od b4.
Edit
Czy można zamontowac siłowniki maski w B3 ? bo widziałem do b4 po 20zł. Tylko nie wiem czy podejdą.