Audi 90 2.3NG
-
- Forum Audi 80
Jako ze trochę nie aktualizowałem tematu to trochę sie przy Audi działo, ogarnięty został parownik, kompleksowe czyszczenie i składanie na nowych gratach, później ogarnięte zostały listwy dole drzwi a dzisiaj akurat wpadła mi w ręce dokładka na przedni zderzak ale dopiero wpadnie na wiosnę bo szkoda na zimę zakładać A w miedzy czasie zajechało sie na chwile na Audi Meet.
[ Dodano: 2014-11-04, 09:24 ]
Jednak nie wytrzymałem i założyłem tak o aby była dokładka ale trzeba będzie ja ogarniać w wolnej chwili i przerobić niedoskonałości
Wpadły mi w ręce ez kierunki czerwone wiec zal było nie brać
[ Dodano: 2014-11-04, 09:24 ]
Jednak nie wytrzymałem i założyłem tak o aby była dokładka ale trzeba będzie ja ogarniać w wolnej chwili i przerobić niedoskonałości
Wpadły mi w ręce ez kierunki czerwone wiec zal było nie brać
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ostatnio mało co sie przy Audi dzieje, setup w miarę zimowy, z nowości to remont zawieszenia nowe wahacze kompletne , 4 łożyska , tarcze przód i jakieś pierdoły mało znaczące.. Aktualnie w fazie wymiany zacisków tylnych na te z b4, dokładka przednia zdjęta i ogarniam ją na wiosnę, I jakies tam beda działania z wydechem trzeba udoskonalić fabryke
Pare fot z WOŚPu w Zamosciu...
Pare fot z WOŚPu w Zamosciu...
na spocie zobaczymy jak tam to ogarnałesPieterB pisze:no tak prawie bo drzwi jeszcze nie są idealnie spasowane(troszkę wyciągałem słupek) ale zimno i mi się nie chce marznąć jak się cieplej zrobi to się poprawikangol666 pisze:Ogarnąłeś juz drzwi itp ?PieterB pisze:kangol666, e widzę i moja się załapała <ok>