Audi 90 B3 2.3NG (MomoCorse, smoked front, hella black, -40)
-
- Forum Audi 80
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Nie takie po kosztach Zauważ że poszerzana stal więcej jest warta niż jakieś ciekawe alu (nie mówię o bbs/rh itd )Tighe pisze:a mnie tu nie pasi chrom 90tki w stylu "na bogato" do poszerzanej stalówki w stylu "po kosztach" ale jak kto lubi
[ Dodano: 2014-06-03, 11:46 ]
Dziwnie to wygląda u Ciebie 15"oskars1434 pisze:Jak dla mnie to jakieś za duże te koła i dziwnie wygląda nie wiem może przyzwyczaiłem się do swoich małych kółek:)
-
- Forum Audi 80
U mnie jest 14", ale dzisiaj udało mi się ją obniżyć jakieś dodatkowe około 2,5 cm i jest o niebo lepiej, wkońcu nie wygląda tak jak bym miał worek cementu w bagażniku, jutro dodam zdjecia, ale naprawdę jestem zadowolony ze swojej roboty, poświęconego czasu i wydanych pieniędzy na te 2,5 cm niżej jak by się dało to jeszcze bym zszedł niżej ale bez nowych sprężyn się już nie obejdzie wiec trzeba zbierać kasę na coś bardziej konkretnego Także jutro zapraszam do mnie na świeże fotki z dzisiejszej roboty:)
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Z ostatnich zmian :
- bardziej przyciemnione lampy przednie
- końcówka wydechu
- zegary od B4 (poprzednie wyzionęły ducha)
- znaczek Audi 90 wylądował na grillu
- sprzątanie, bla bla bla
- nowe pióra wycieraczek xD
- zrobione światła długie tak jak być powinny
- i jeszcze chyba jakieś drobnostki których nie pamiętam
21-22 czerwca Audi była na Weekendowym spocie w Prażmowie (Driver's Club) z którego przywiozłem dwie nagrody :
I Miejsce w konkursie Najładniejsze Auto-Tuning "Weekendowego Spotu w Prażmowie"
I Miejsce w konkursie Najładniejsza Felga "Weekendowego Spotu w Prażmowie"
No i parę fotek na których widać wyżej wymienione zmiany :
No i wyjazd :
Przed konkursem na najładniejszą felgę:
Zdobycze:
- bardziej przyciemnione lampy przednie
- końcówka wydechu
- zegary od B4 (poprzednie wyzionęły ducha)
- znaczek Audi 90 wylądował na grillu
- sprzątanie, bla bla bla
- nowe pióra wycieraczek xD
- zrobione światła długie tak jak być powinny
- i jeszcze chyba jakieś drobnostki których nie pamiętam
21-22 czerwca Audi była na Weekendowym spocie w Prażmowie (Driver's Club) z którego przywiozłem dwie nagrody :
I Miejsce w konkursie Najładniejsze Auto-Tuning "Weekendowego Spotu w Prażmowie"
I Miejsce w konkursie Najładniejsza Felga "Weekendowego Spotu w Prażmowie"
No i parę fotek na których widać wyżej wymienione zmiany :
No i wyjazd :
Przed konkursem na najładniejszą felgę:
Zdobycze:
-
- Forum Audi 80
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Dawno nie pisałem Nowa praca no i brak czasu i weny
W ostatnim czasie wpadło:
- obniżony przód -40
- hella black
- bra
- II miejsce na najładniejszą felę stalową na V Mazurskim Moto Show
- zmieniony parownik na BRC
- porobione wężyki gumowe od wolnych obrotów
- i jeszcze jakieś tam rzeczyy o których na pewno zapomniałem
Fotki jak na chwilę obecną wygląda moja czarnulka
W ostatnim czasie wpadło:
- obniżony przód -40
- hella black
- bra
- II miejsce na najładniejszą felę stalową na V Mazurskim Moto Show
- zmieniony parownik na BRC
- porobione wężyki gumowe od wolnych obrotów
- i jeszcze jakieś tam rzeczyy o których na pewno zapomniałem
Fotki jak na chwilę obecną wygląda moja czarnulka
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Ogólnie na zawieszenie są dwa zamysły... Tylko to kiedy to będzie wykonane to zależy od funduszy Albo -60 przód, -40 tył, albo najlepiej gwint Ale to zobaczy się kiedy
Tył to hella black i bardzo mi się podoba, ale leży drugi komplet ori który pójdzie cały w czerwień tak dla urozmaicenia Jeśli się znudzi czerń to będzie czerwień, ale przód czerń więc i tył pasuje
Co do końcówki to nie pilna sprawa więc ta póki co zostaje
Tył to hella black i bardzo mi się podoba, ale leży drugi komplet ori który pójdzie cały w czerwień tak dla urozmaicenia Jeśli się znudzi czerń to będzie czerwień, ale przód czerń więc i tył pasuje
Co do końcówki to nie pilna sprawa więc ta póki co zostaje
Myślec ze -40 na tył to trochę za mało, bardziej skupiłbym sie gdzieś na -55 Jeżeli chodzi o ten tył co mówiłeś ze na czerwono chcesz malować to mi to jakoś tez nie podchodzi bo w okolicy jeździ taka z pomalowanymi kierunkami i blenda na czerwono i słabo to wygląda nawet jest wystawiona na oxl, lepiej dac ori z avanta kierunki :mrgreen: <ok>, A koło mi sie strasznie te podoba, sam miałem je zagarnąć jak były wystawione no ale znalazłem lepsza ofertę
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Tak jak mówiłem - główny zamysł to gwint i zejście jak najniżej się da do rantów
Co do czerwonego tyłu - to tylko taki zarys, bo leżą lampy i się nudzą I tak mi bardziej czerń się podoba
Co do kół w zimę odlakieruję na nowo bo ranty cierpią... I zastanawiałem się nad środkiem w graficie, a rantach białych
Co do czerwonego tyłu - to tylko taki zarys, bo leżą lampy i się nudzą I tak mi bardziej czerń się podoba
Co do kół w zimę odlakieruję na nowo bo ranty cierpią... I zastanawiałem się nad środkiem w graficie, a rantach białych
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80