Audi 90 Hawaii Air ride Custom
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Świetny projekt <ok>
Fünf zylinder pokazało klasę :mrgreen: Z tą deską byś jeszcze odfrunął przy wyższej prędkości <ok>małolat pisze:http://www.youtube.com/wa...c&feature=share 1,4 mili z Nikim
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
_joker, smieszy mnie to okreslenie, nie wiem w jakim celu zostalo stworzone skoro powietrze jest kolejna epoka w tuningu, ktora bardzo dobrze sie przyjela, takie haslo widywalem na autach zlotow typowo masowych, na kulturalnych imprezach mozna szukac ze swieca takich hasel... pozatym czym sie kolega kierowal piszac takiego posta? - nie wiem, kazdy wie ze wygodniej jest na pneumatyce niz na gwincie, a tak konczac atakiem, to tacy ludzie ktorzy szerza to haslo, wlasnie moze zazdroszcza tym co maja pneumatyke, bo moze ich wlasnie nie stac, albo kij wie co...
ps: _joker, jak piszesz posta to staraj sie uzyc synonimow przeklenstw ktore uzywasz bo pozniej ciezko jest zrozumiec co masz na mysli piszec "c... "
ps: _joker, jak piszesz posta to staraj sie uzyc synonimow przeklenstw ktore uzywasz bo pozniej ciezko jest zrozumiec co masz na mysli piszec "c... "
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dla mnie to hasło jest tylko kolejną formą zabiegu który ma na celu poprawić czyjeś samopoczucie. To normalne, że ar czy gwint wybiera się raczej do określonych celów a nie ze względu na koszta. Więc nie rozumiem po co mówić takie rzeczy, jeden lubi rybki a drugi pipki, jeden na ar stoi nisko, a drugi na gwincie równie nisko jeździ cały czas
To coś w stylu diesel czy Pb, niekończąca się dyskusja o pierdołach
To coś w stylu diesel czy Pb, niekończąca się dyskusja o pierdołach
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ej luz nie obrazam sie ja nie mowie ze jak ktos nie zalozy pneumatyki to jest w tyle, to tak samo jakby napisac ze ktos kto na tym forum nie zlozy zderzaka s2/cfl/rs2 to jest w tyle... a Szuan udowodnil ze da sie na serii zrobic cos pieknego, wiec kazdy obiera wlasna droge, dzieki temu projekty sie roznia od siebie i to jest fajne... fakt jest faktem, ze kazdy kupuje to co mu jest potrzebne, o reszcie mozemy podyskutowac na evencie co nie zasmiecac Mlodemu tematu
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak już padło moje imie, to się odezwe.
moim zdaniem, szkoda mi wydawać 4k na gwint i później dwa razy w roku wymieniać zużyte elementy zawieszenia, czy napędu (przeguby, osłony, łożyska mcpersonow, tuleje, wahacze, a nawet wydechem który w v6 jest strasznie nisko itp wazne pierdoły...)
kosztowało mnie to nieco drożej na dzień dzisiejszy ale przynajmniej wiem, że można połozyć ten niewdzieczny model do przeróbek.
mam powietrze i guzik mnie obchodzi, co kto myśli o mnie i moim aucie.
tymczasem, panowie do zobaczenia na iwencie szukać ciemno szarego a4b7 20zoll SRB i na powietrzu <ok> ja już od piątku będe aż do niedzielnego popołudnia, hotel mct.
fajne audi 90, pozdrawiam.
moim zdaniem, szkoda mi wydawać 4k na gwint i później dwa razy w roku wymieniać zużyte elementy zawieszenia, czy napędu (przeguby, osłony, łożyska mcpersonow, tuleje, wahacze, a nawet wydechem który w v6 jest strasznie nisko itp wazne pierdoły...)
kosztowało mnie to nieco drożej na dzień dzisiejszy ale przynajmniej wiem, że można połozyć ten niewdzieczny model do przeróbek.
mam powietrze i guzik mnie obchodzi, co kto myśli o mnie i moim aucie.
tymczasem, panowie do zobaczenia na iwencie szukać ciemno szarego a4b7 20zoll SRB i na powietrzu <ok> ja już od piątku będe aż do niedzielnego popołudnia, hotel mct.
fajne audi 90, pozdrawiam.
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80