[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:52 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Na razie zostaję przy białym lakierze, a zdecydowałem się na dokładki kamei czyli z wersji sport tylko tak ciężko je dostać wyczytałem też gdzieś że te z allegro są wykonane z takiego samego materiału co oryginał, czy ktoś może to potwierdzić? Przymierzałem ostatnio koła 15 z 9 calami na tyle i 8 na przodzie z dużym rantem i stwierdziłem że uderzam w BBSy skręcane i taki kierunek sobie obieram. Jeżeli ktoś z Was znalazłby takie koła i takie dokładki zderzaków w dobrym stanie to proszę o info dla mnie bo szukam już tych rzeczy od miesiąca i jeszcze nie trafiłem (co prawda są BBSy skręcane ale nie z rozstawem 4x108 a nie chciałbym się bawić w jakieś adaptery czy śruby pływające).
To jest mój cel -->
Pozdrawiam
To jest mój cel -->
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:51 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygrzebałem gdzieś ori kołpaczki, trochę brudne ale wszystko ogólnie stoi bo pogoda nie sprzyja grzebaniu przy aucie, poza tym ciągle szukam w między czasie auta na co dzień bo teraz audi służy mi do tego celu, a chciałbym go postawić już do garażu i sobie spokojnie przy nim dłubać... Największy problem mam ze znalezieniem pakietu kamei Pozdro
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:48 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Przód kamei już jest, zdecydowałem się na czarny mat póki co bo i tak docelowo będzie czarna perła na całym aucie. Mam do Was pytanko. Czy możecie mi pokazać jak wyglądają ori progi z tego pakietu sporta bo widzę na fotach że progi są różne a nie mogę ich nigdzie znaleźć. Pozdrawiam
,
,
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:46 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Progi wyglądają tak, tylko te są z laminatu nie oryginalne http://allegro.pl/audi-80-progi-super-c ... 33638.htmltaktownie pisze:Czy możecie mi pokazać jak wyglądają ori progi z tego pakietu sporta bo widzę na fotach że progi są różne a nie mogę ich nigdzie znaleźć.
i nie ma w komplecie nakładek na błotniki do nich, niestety .. jakby co mam BBS RS 4x108 do przedania.Kunik pisze:Progi wyglądają tak, tylko te są z laminatu nie oryginalne http://allegro.pl/audi-80-progi-super-c ... 33638.htmltaktownie pisze:Czy możecie mi pokazać jak wyglądają ori progi z tego pakietu sporta bo widzę na fotach że progi są różne a nie mogę ich nigdzie znaleźć.