[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 17:12 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
ja bym widział u siebie i -80 ale to nie w tym aucie - to jest tylko dupowóz którym jeżdzę na codzien i to głównie do klientów czesto po jakiś zadupiach i nie chciałbym pogubić połowy podwozia, były i czasami ciągle mi się przez głowę przechodzą wielkie plany, ale wolałbym je realizować w innej budzie, mniej zmęczonej i z większym potencjałem.
Mam taką budę która by się do tego nadawała, może w niej kiedyś pomieszcze wszystkie swoje pomysły :mrgreen:
Mam taką budę która by się do tego nadawała, może w niej kiedyś pomieszcze wszystkie swoje pomysły :mrgreen:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja mam nieby -35/-35 - 40/40.
Normalnie się poruszam. Czasami zdarzy się w jakiegoś kamula przychaczyć czy coś ale tak to jest lajt. Poprawienie serii. Dumam nad wrzuceniem przodu 60 ale to bym musiał kita jakiegoś i zobaczyć jak będzie auto wyglądać - tak na próbę bym chciał.
A autem też na co dzień na co 2 dni się poruszam.
Normalnie się poruszam. Czasami zdarzy się w jakiegoś kamula przychaczyć czy coś ale tak to jest lajt. Poprawienie serii. Dumam nad wrzuceniem przodu 60 ale to bym musiał kita jakiegoś i zobaczyć jak będzie auto wyglądać - tak na próbę bym chciał.
A autem też na co dzień na co 2 dni się poruszam.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
U mnie ewidentnie dupa siedzi nisko a przód jakby startował do lotu.taktownie pisze:Zastanawia mnie tylko to czy tył mi bardziej nie siadze przy tych springach -40.
Dlatego na pewno wpadnie u mnie 60 ale to już z amorami.
Nawet zobacz na foto w podpisie. Stał na równym, nikt nie siedział w aucie, w bagażniku pusto. A tył siedzi niżej.
Tu widać bo stoi na równym.. Szpara jakieś 10mm większa z przodu.
http://tiny.pl/h2mhc
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Uzupełnij olej w silniku, to Ci się wyrówna. :mrgreen:eSPe pisze:zobacz na foto w podpisie. Stał na równym, nikt nie siedział w aucie, w bagażniku pusto. A tył siedzi niżej.
Generalnie, wykrój koła w przednim błotniku jest wyżej niż w tylnym, więc i prześwit zawsze będzie większy - tak mi się przynajmniej wydaje.eSPe pisze:Tu widać bo stoi na równym.. Szpara jakieś 10mm większa z przodu.