[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
duo, ale sama maska b4 w b3 to raczej nie bardzo, ale front s2 w b3 to przecież maska b4 i zderzak s2 a to chyba już wiocha nie jest?
tighe, to nie chodzi o robienie z b3 b4 tylko o zrobienie ładnego auta z łądnym frontem. Skoro front b3 mi nie pasuje to ja nie widze przeszkód żeby załadować front s2. Jak ktoś ma na forum b4 i ładuje zderzak CFL to nikt mu nie pisze że z sedana nie zrobi cabrio tylko że fajnie to wygląda, taka sama sytuacja jest w moim przypadku, ja poprawiam front bo taki będzie lepiej leżał na aucie jak seria która moim zdaniem nie jest zbyt piękna.
tighe, to nie chodzi o robienie z b3 b4 tylko o zrobienie ładnego auta z łądnym frontem. Skoro front b3 mi nie pasuje to ja nie widze przeszkód żeby załadować front s2. Jak ktoś ma na forum b4 i ładuje zderzak CFL to nikt mu nie pisze że z sedana nie zrobi cabrio tylko że fajnie to wygląda, taka sama sytuacja jest w moim przypadku, ja poprawiam front bo taki będzie lepiej leżał na aucie jak seria która moim zdaniem nie jest zbyt piękna.
to nie chodzi oto że ja chce mieć coś innego, Mi poprostu bardzo podoba się taka opcja http://www.vwhome.de/wsee/2010/2010-05-09/005/010.JPG bo wygląda bardzo fajnie moim zdaniem i dlatego realizuję ten kierunek. Jedynie trzeba będzie pomyśleć nad progami i tylnym zderzakiem, propozycja duo jest słuszna, myślałem od początku nad taką opcją, ale narazie gromadzę graty i przygotowuje auto do malowania. W tym sezonie poskładane raczej nie wyjedzie więc jest dużo czasu na przemyślenia i różne opcje. Teraz szukam lamp zespolonych, w między czasie koła, ale mam ograniczony fundusz więc z kołami może być ciężko, a na pewno nie poskładam frontu s2 na 14-tkach :mrgreen: :mrgreen:
nie wspominam o silniku który też trzeba wymienić, ale to dopiero w zimie i tu też będzie długi temat do rozkminiania bo opcji jest dużo, więc wszystko powolutku
nie wspominam o silniku który też trzeba wymienić, ale to dopiero w zimie i tu też będzie długi temat do rozkminiania bo opcji jest dużo, więc wszystko powolutku
Proszę mi pokazać różnice i wytłumaczyć dlaczego front S2 nie pasuje do budy B3.
,
A ja od razu powiem swoja opinie na ten temat bo moim zdaniem buda B4 jest bardziej okrągła szczególnie tył i do B4 bardziej pasuje front od CFL niż S2, a buda B3 jest bardziej kanciasta szczególnie z tyłu i front S2 który też jest kanciasty w mojej opinii podkreśla kanciastą linie B3, seryjny front w B3 moim zdaniem jest bardzo nieudany bo jest taki półokrągły i nie pasuje do reszty auta.
,
A ja od razu powiem swoja opinie na ten temat bo moim zdaniem buda B4 jest bardziej okrągła szczególnie tył i do B4 bardziej pasuje front od CFL niż S2, a buda B3 jest bardziej kanciasta szczególnie z tyłu i front S2 który też jest kanciasty w mojej opinii podkreśla kanciastą linie B3, seryjny front w B3 moim zdaniem jest bardzo nieudany bo jest taki półokrągły i nie pasuje do reszty auta.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:42 przez taktownie, łącznie zmieniany 2 razy.
duo, ale Ty pokazujesz mi b3 ze zderzakiem s2 ale bez maski b4 a to inna bajka, poza tym pierwsza fota białę auto zderzak w kolorze, wiadomo jest masywny, ale pamietaj ze u mnie bedzie czarny wiec troche zginie, inna sprawa to druga fota, pokazujesz auto ze zderzakiem s2 na 15-tkach? przy takiej opcji (b3+front s2) nie może być mniejsze koło jak 16 cali uważam że 17 kest obowiązkowe i z rantem a nie ori z b4 jak na focie.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
marnie to wszystko widzę :mrgreen:taktownie pisze:duo, ale Ty pokazujesz mi b3 ze zderzakiem s2 ale bez maski b4 a to inna bajka, poza tym pierwsza fota białę auto zderzak w kolorze, wiadomo jest masywny, ale pamietaj ze u mnie bedzie czarny wiec troche zginie, inna sprawa to druga fota, pokazujesz auto ze zderzakiem s2 na 15-tkach? przy takiej opcji (b3+front s2) nie może być mniejsze koło jak 16 cali uważam że 17 kest obowiązkowe i z rantem a nie ori z b4 jak na focie.
ludzie! umiecie czytać ze zrozumieniem? Napisałem ze robie front s2 zderzak s2 i maska b4 pokazałem zdjecie jak chce zeby to wygladalo (ta niebieska b3) i tyle.
Może inaczej. Uwazacie ze z tą niebieską jest coś nie tak? ze ma jakoś źle dobrane proporcje? nie takie felgi ? zły kolor? front nie pasuje? tylni zderzak owszem nie pasuje do przodu ale nad tym można popracować
Może inaczej. Uwazacie ze z tą niebieską jest coś nie tak? ze ma jakoś źle dobrane proporcje? nie takie felgi ? zły kolor? front nie pasuje? tylni zderzak owszem nie pasuje do przodu ale nad tym można popracować