Wyposażenie
- pełny korbotronik
-wspomaganie
-centralny
- antena w szybce
- blenda tył od A90
- podświetlenie nóg podczas jazdy
- roleta tylnej szyby
Plany
-klima
-quattro
-może inny silnik albo mody przy tym
-jakiś inny zawias√
-przód audi 90
- fajny felunek - zrobione√
Mody
-szeroka stal
-niższe sprężyny
-elektryczne szyby
-elektryczny szyber
-ciemne szyby z tyłu
-tłumik remusa
Zdjęcia jeszcze z aukcji
Na początku zostało dodane CB i antenka 1,5m na początku na tylnej klapie teraz na dachu.
Audio
radio pioneer deh-3900mp
wzmacniacz sound wave 4x150 W narazie taki ale w przyszłości będzie lepszy i narazie kolumny od wieży dają rade plecy masuje. Zrobiony został też parownik lecz spalanie 19 litrów nie zostało opanowane
zdjęcia z praktyk u mechanika i po zmianie kół na letnie
20.05.13 II MEETING VAG GRUPA RADZYŃ PODLASKI kilka zdjęć reszta dostępna na facebook VAG GRUPA RADZYŃ PODLASKI
10.07.13
przyciemnione zostały tylne szyby dzięki czemu samochód zaczą o wiele ładniej wyglądać.
15.07.13
Znaleziona została przyczyna dużego spalania. Przyczyną była oderwana wtyczka od czujnika spalania stukowego. Po przylutowaniu nowej wtyczki samochód stał się bardziej dynamiczny i spalanie spadło do 15 litrów po mieście
20.07.13
zmieniony tłumik na basowy owal 17 cm nie mam zdjęć tłumika na samochodzie ponieważ został już zdjęty z powodu innego pomysłu i inspiracji
13.08.13
Wyjazd do Czestochowy podróż w dwie strony bez zająknięcia z rekordowym spalaniem 8 litrów na 100 km
25.08.13 Bardzo fajna impreza Ogólnopolski zlot AUDI i VAG niestety mam tylko jedno zdjęcie mojego audi ale cała impreza dostępna pod linkiem
http://iledzisiaj.pl/index.php/aktualno ... -foto.html#
12.09.13
zmiana tłumika na przelotową rurę co dało dźwięk jak WRC i może to głupie ale fajnie się straszy dziewczyny
filmy jak to chodzi
12.10.13
zmiana dziury w kokpicie na przełączniki wszystkie co prawda powtarzają się ale o wiele ładniej wszystko w środku wygląda
14.10.13
przyciemnienie lamp przednich wraz z kierunkami fajnie wygląda zobaczymy co na to niebiescy co prawda dziś nic nie powiedzieli pod szkołą ale czas pokaże
i narazie chyba to tyle napewno będzie wszystkiego więcej ale się uczę i nie mam zbytnio czasu na rzeźbienie ale cały czas do przodu staramy się
[ Dodano: 2013-10-29, 19:36 ]
I audi w końcu audi dostało nowe koła narazie założone tylko 3 bo z w jednym jest problem z powietrzem
zdjęcia z felgami narazie tylko takie ale będą lepsze może jutro
wysoko stoi i chyba tak zostanie bo do progów zwalniających jest tylko 3 cm miejsca więc nie opłaca się wchodzić w koszty i kupować niższe sprężyny i się męczyć
Jak by ktoś wiedział ile pompuje się do naciąganych opon bo nie wiem czy mam