Bordowe B3 - Ziemor, nowy wydech
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dziękuję za opinieNiki20 pisze:Kurde się ludzie rozpędzili z modzeniem na zimę. Śliczota panie w środku.
No to następny gracik - koszt to 93 zł. z allegro z czujnikiem ale bez obudowy
Jechałem z Jugo na szrot i u Kolegi Jugo w ciemnym Avancie był termometr - spodobał mi się i też postanowiłem zamontować
Już chyba z nikim nie pojadę nigdzie no bo jak teraz zobaczę AC/BC to znowu będzie gleba
=== Link do rezania termometra z troszkę innym podłączeniem ===
Ostatnio zmieniony 21 lis 2010, 20:11 przez ziemor, łącznie zmieniany 3 razy.
Gałka stara ale skóra jest nowa ciemno bordowa taka sama jak na kierownicy - tylko na fotkach widać wszystko czerwone - aparat nie może oddać bordowego jak należyIC69 pisze:Niektórzy mają garaże, StasinkuCoś ciepło u Was
Ziemowit, ta gałka jest nowa, czy to ta stara podświetlana?
==================
Od Kolegi Jugo007 zakupiłem BC - "wciepałem" BC w licznik i wszystko ładnie działa
Impuls spalania wziąłem z pojedynczej żółtej wtyczki na kabelku zielono żółtym nad nogami kierowcy - wtyczka była głęboko zakopana - impuls ten idzie z komputera z 10 pinu w KE-Motronic
Uwaga - kolega k44761 w silniku 3A miał okrojoną wersję komputera - bez sygnału spalania
W linku poniżej pisze co i jak
https://audi80.pl/80-b3-20-3a-podlac ... .htm#62989
Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 13:13 przez ziemor, łącznie zmieniany 3 razy.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Mi też Może dlatego, że to 16V, bez gazowni, superancki kolorek jak i wnętrze no i po dzwonie naprawił ją, a nie chciał sprzedać bądź na część puścić, bo po prostu się przywiązał do niej chłopak tak jak ja i GerB3GerB3 pisze:nie wiem dlaczego ale wyjatkowo przypadła mi do gustu
Modzik na plus no i daj foto tej kostki z sygnałem, bo właśnie ciągnąłem kabelek tak jak pisali w poradnikach i wyświetla mi takie cyferki jakby je prosto z dupy brał. Czy ten kabelek zielono-biały to czasem nie ma białej żeńskiej wtyczki :?:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ładna 16tka Popieram mody w każdym calu - ciekawi mnie jak w rzeczywistości wygląda kierownica i gałka... Żeby najlepiej odwzorować kolory musiał byś zrobić zdjęcie w słoneczny dzień.
U mnie sygnał był na żółtym przewodziku z żółtą, żeńską wtyczkąCzy ten kabelek zielono-biały to czasem nie ma białej żeńskiej wtyczki
- Audi Sport
- Forum Audi 80
sory że trochę namieszałem - ale tak to jest jak się pisze z pamięci
byłem w garażu i wtyczka jest żółta a kabelek zielono żółty - już daję foto które specjalnie zrobiłem dla Was
Przy okazji się nauczyłem jak z picassa wpakować fotkę tak jak powyżej
http: duża fota .jpg[/color]]
Dodano
byłem w garażu i wtyczka jest żółta a kabelek zielono żółty - już daję foto które specjalnie zrobiłem dla Was
Przy okazji się nauczyłem jak z picassa wpakować fotkę tak jak powyżej
http: duża fota .jpg[/color]]
Dodano
Mam nowy aparat no nie zupełnie nowy bo jako że jestem bidny to kupiłem używkę na Allegro za 420 - Samsung WB-600 - zrobię foto i damOofol pisze:ciekawi mnie jak w rzeczywistości wygląda kierownica i gałka... Żeby najlepiej odwzorować kolory musiał byś zrobić zdjęcie w słoneczny dzień.