ale jak to mowie o gustach sie nie dyskutuje

brak indywidualizmy? nigdy w zyciu. na codzien mieszkam w poznaniu wiec jednym z wiekszych miast polski i tylko raz spotkalem sie z czerwonymi kierunkami w B3. przytlaczajaca wiekszosc ma ori pomarancze. a to ze na forum lansuje sie biel na przodzie i pomarancz na tyle to gora kilkanascie/kilkadziesiat aut, chodziaz wiadomo ze jest tez sporo odmlodzonych b3 nigdy nieprezentowane na forum. spojrz tez na swoje auto - na zewnatrz niczym sie nie wyroznia sposrod tlumu takich samych ori b3 uzytkowanych przez "normalnych" kierowcow. i nazwiesz to indywidualizmem? (nie odbieraj tego jako atak na ciebie - po prostu takie nasuwaja mi sie wnioski)GerB3 pisze:motowalus masz rację, ale w większosci przypadków białe kierunki wcale ładniej nie wyglądają. Ale spoko, niedługo moze kilka aut na forum bedzie takie miało, bo reszta idzie według utartego schematu - białe/dymione kierunki, tył od avanta, czarne ramki grill bez znaczka. Brak indywidualizmu.
dokladnie, rob auto jak ci sie podoba bo to w koncu twoj projekt. ale zamykanie sie na jedna droge do "upiekszenia" nie jest dobre. zderzak przod od coupe, tyl us i kierunki od avanta to nie jakies pomieszanie a wlasnie jedna z opcji. i piszesz ze nie do Kunika a on teraz wlasnie ma biale kierunki przod i czerwone tyl :mrgreen:GerB3 pisze:Akurat z tym brakiem indywidualizmu to nie do Kunika było tylko do tych którzy idą według tego utartego schematu - białe kier, avant tył itd. jakby nie było innych opcji żeby auto sie wyróżniało. Ja robie auto według swojego gustu i nikt mnie nie przekona żeby założyć to czy to. A czy ładne czy nie to już inna sprawa.