[B3 SF] By Kunik aktualne foto str.69
No właśnie z przełącznikiem jest troche dłubania bo trzeba kostki inne wlutować bo niestety nie pasują. Z auta jestem bardzo zadowolony, pali mi sporo bo dużo w korkach i z pełnym obciążeniem to około 13litrów bierze.pawel_m pisze:Fajna B3, niezłe mody . Czy ten przełącznik zespolony(pająk-krzyżak) po lifcie pasuje bez problemu? Też bym chciał sobie taki założyć- ładnie wygląda. U siebie mam niestety ori krzyżak starszy- "kanciasty". Jak Ci się sprawuje autko? Jak silniczek? Jakie spalanie?
Ale takie spalanie masz LPG czy PB? Chyba jednak się skusze na ten "krzyżak", mimo przeróbek- tylko czekam aż mój ori "kancisty" padnie (oby nie szybko, bo narazie nie mam kasy).Kunik pisze: No właśnie z przełącznikiem jest troche dłubania bo trzeba kostki inne wlutować bo niestety nie pasują. Z auta jestem bardzo zadowolony, pali mi sporo bo dużo w korkach i z pełnym obciążeniem to około 13litrów bierze.
pawel_m pisze:Ale takie spalanie masz LPG czy PB? Chyba jednak się skusze na ten "krzyżak", mimo przeróbek- tylko czekam aż mój ori "kancisty" padnie (oby nie szybko, bo narazie nie mam kasy).Kunik pisze: No właśnie z przełącznikiem jest troche dłubania bo trzeba kostki inne wlutować bo niestety nie pasują. Z auta jestem bardzo zadowolony, pali mi sporo bo dużo w korkach i z pełnym obciążeniem to około 13litrów bierze.
LPG mi tyle pali, benzyny około 10l po mieście w trasie 8-9l gazu bierze.