[B3 SF] By Kunik aktualne foto str.69
Każdy wie że Paweł ma hopla na punkcie serii ale jak dobrze kunik zauważył skoro kręci go seria to czemu przerobił zacną B3 na 90tke ? ?
audi 80 jest samochodem pięknym tak jak wspomniał GerB3 niektórzy przerabiają je jeszcze bardziej bo dla nich jest wtedy jeszcze piękniejsze . każdy ma inny gust. A nie kumam wielkiej dyskusji na temat lamp pomarańczowych i czerwonych :roll: mimo to że audi b3 nie wychodziła seryjnie z czerwonymi lampami mi bardziej one się podobają
Tak więc panowie nie dyskutujcie już
audi 80 jest samochodem pięknym tak jak wspomniał GerB3 niektórzy przerabiają je jeszcze bardziej bo dla nich jest wtedy jeszcze piękniejsze . każdy ma inny gust. A nie kumam wielkiej dyskusji na temat lamp pomarańczowych i czerwonych :roll: mimo to że audi b3 nie wychodziła seryjnie z czerwonymi lampami mi bardziej one się podobają
Tak więc panowie nie dyskutujcie już
Ostatnio zmieniony 17 cze 2011, 11:14 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Gdybyś trafił na pokaleczone już auto też pewno byś poszedł w podobnym co ja kierunku. 90 Turbo D to unikat, dlatego powstaje wierna replika.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2011, 11:14 przez pawelrybak15, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kunik, masz jakies zdjecia jak wygladaja te biale lampy na B3? ciekawy jestem jak to wyglada na aucie bo szczerze pierwszy raz widze takie rarytasy. masz szczescie do rzadkich czesci
Ostatnio zmieniony 17 cze 2011, 11:18 przez motowalus, łącznie zmieniany 1 raz.