[B3, 6A Quattro] By misiek - nowe fotele
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
male zakupy w salonie [oczywiscie ze znizka na warsztat w ktorym pracuje ]
kompletna pompa wody nie wiem czemu nie sprzedaja samej tylko z cala obudowa
jeszcze taka fotka silnika:
Maly gadget ze swiatlami:
pozycja i dolne swiatla dzienne
po przekreceniu kluczyka na zaplon komplet swiatel dziennych [dla spostrzegawczych]
normalne swiatla drogowe i dolne swiatla dzienne
czas na mala prace:
tak na marginesie dobrze ze jestem nie ufny i po kupnie dolalem litr oleju ponad stan, poniewaz po wymianie tego plastiku widze ze jest troche ponad minimum no gdzies z 1/3 stanu
kompletna pompa wody nie wiem czemu nie sprzedaja samej tylko z cala obudowa
jeszcze taka fotka silnika:
Maly gadget ze swiatlami:
pozycja i dolne swiatla dzienne
po przekreceniu kluczyka na zaplon komplet swiatel dziennych [dla spostrzegawczych]
normalne swiatla drogowe i dolne swiatla dzienne
czas na mala prace:
tak na marginesie dobrze ze jestem nie ufny i po kupnie dolalem litr oleju ponad stan, poniewaz po wymianie tego plastiku widze ze jest troche ponad minimum no gdzies z 1/3 stanu
Ostatnio zmieniony 05 sty 2009, 08:02 przez misiek_gda, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Michaello285
- Forum Audi 80
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
BarankiemLolek pisze:Czym pomalowales kufer dla zabezpiecznia
mi jak najbardziej pasuje do puki mam tu prace i nic mnie nie ciagnie do polski az tak bardzo to moze se byc angolKLAKSON pisze:Ładna B3 lecz troche lipa bo Angol....
[ Dodano: 2009-01-02, 18:19 ]
Co by niebylo ze sie obijam w wolny dzien, wybralem sie do sklepu motoryzacyjnego zamowic termostat tak profilaktycznie do nowej pompy i okazyjnie dostalem glosniczki na tyl
A wiec glosniczmi maja 150wat i sa 3 drozne idealnie sie zgraly z radiem i dodatkowo jeszcze sa podlaczone oryg gwizdki z audi tagrze jak dla mnie jest ekstra do sluchania
Z audio zostalo mi tylko zmienic radio pewnie znow jakies dvd
Sam jestem ciekawy jak będę wyglądać jak będą założone ale niestety:( za przednie dałem 316 z kierunkami komplet razem z przesyłka co do tylnych to polecam może na zdjęciach nie widać tego efektu ale każdy kto widzi moja auto to mówił ze ładne lampy na forum je krytykują ale szczerze nie zmienię nich bo mi się bardzo podobają
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jasne tylko na to co najwarzniejsze brak czasu i miejsca do roboty w pracy kociol a pod domem zazimno
[ Dodano: 2009-01-04, 17:14 ]
wziolem sie troche za lampy bo cienko swieca brudne od srodka a przyokazji malowanie zewnetrznego lustra na czarno
Fotki
malowanie przeprowadze jutro w pracy a dzis zalorze klosze by moja women mogla jutro jezdzic
ps reflektory sa do wymiany lustra nie zadobre ale narazie brak na to kasyFotki
[ Dodano: 2009-01-04, 18:03 ]
dodalem wiecej fotek do powyrzszego linku
[ Dodano: 2009-01-04, 17:14 ]
wziolem sie troche za lampy bo cienko swieca brudne od srodka a przyokazji malowanie zewnetrznego lustra na czarno
Fotki
malowanie przeprowadze jutro w pracy a dzis zalorze klosze by moja women mogla jutro jezdzic
ps reflektory sa do wymiany lustra nie zadobre ale narazie brak na to kasyFotki
[ Dodano: 2009-01-04, 18:03 ]
dodalem wiecej fotek do powyrzszego linku
cze powiedz mi ile Twoje autko pali benzynki po miescie bo moje na dzien dzisiejszy przy jezdzie mieszanej(raz max raz spokojnie) pali 11 literkow i nie wiem czy to norma bo np w trasie przy predkosciach 120 140km/h zasysa 8? masz jedna z niewielu b3 16v i mam nadzieje ze uda Ci sie ogarnac ja do super stanu <ok>
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt: