[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
wysmaruj całe auto Tempo K2 a później przejedź maszynką z suchą gąbką albo tą wiertarką z końcówka do polerki, efekt będzie o niebo lepszy, po G3 zawsze tak robie i lakier lepiej wygląda, chociaż wydaje sie że po G3 lepiej nie może wyglądać, i mleczka jakieś raz na miesiąc bo Ci lakier zbidnieje:Pale ogólnie dobrze sie błyszczy, co do grilla to chyba najlepiej to zrobić jak Solskier wyrezał, czyli folia czarna
No odezwe się wkońcu. Nic narazie nie działam
Znaczy zaczne niedługo. Kupiłem ramki i będzie wlepa to zrobie sobie na grilu jak wiekszosc
Żeby mnie bylo widac. To będzie jedno rezanko, a drugie to chciałem się zapytac czy któryś z klubowiczów ma nie pomalowane ramki reflektorów + białe kierunki + czarny mat grill. Chciałbym zobaczyc jak to wygląda.

Olszak pisze:... a drugie to chciałem się zapytac czy któryś z klubowiczów ma nie pomalowane ramki reflektorów + białe kierunki + czarny mat grill. Chciałbym zobaczyc jak to wygląda.
chyba ja tam miałem . Luknij do mnie na fotki. Dawniej miałem grill matowy, białe kierunki, nie malowane odbłyśniki. Teraz mam grill bez znaczka
wyślij mi na mail ładne zdjęcie przodu to Ci coś namalujęOlszak pisze:No odezwe się wkońcu. Nic narazie nie działamZnaczy zaczne niedługo. Kupiłem ramki i będzie wlepa to zrobie sobie na grilu jak wiekszosc
Żeby mnie bylo widac. To będzie jedno rezanko, a drugie to chciałem się zapytac czy któryś z klubowiczów ma nie pomalowane ramki reflektorów + białe kierunki + czarny mat grill. Chciałbym zobaczyc jak to wygląda.