[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
z białymi odrazu lepiej to prawda ale lamp w zamienniku nie kupuj, kup uzywane ale ori jezeli juz .. a zespolone mozna tanio znalezc jaostatnio koledze z forum sprzedalem za 250zł komplet tylko wttedy jeszcze musisz cos o kierunkach pomysleć .. odbiegajac od temat troche to proponuje zrobic cos z tym spoilerem pomalowac go pod wlasciwy kolor albo całkiem wyrzucic najlepiej i zedrzec farbe ze zderzakow jest do tego odpoeidni preparat, albo pomalowac gore zderzaka na czarno tak jak powinno byc .. mozesz psiknac gory zderzaka i spoiler na czarno zacznie to jakos normalnie wygladać - mozliwosci jest duo znaczy duzo :mrgreen: według mnie tak jak jest teraz zostac napewno nie moze pozdro
popieram ale i tak nieźle wyglądają myślałem że będzie po wieśniackuPawelG pisze:Masz typowy wzór tapicerki, nie lepiej było poszukać zadbanego fotela? Koszt znikomy, a efekt byłby lepszy niż te getry...Olszak pisze:Pokrowce są tylko ze względu na to że fotel kierowcy zaczyna się powoli przecierac
Moja wczorajsza rozmowa z ojcem:
Ojciec: Może zmienimy podświetlenie zegarów. Chciałbym takie że cyfry na biało a wskazówka na czerwono co ty na to ??
Ja: A nie lepiej zamienic tą pomarańcz co mamy na czerwień, będzie lepiej wyglądało, mówie ci....
Ojciec: No to pokaż jak to wygląda.
Ja; Prosze masz....
Ojciec: oooooo, Ten wybór będzie lepszy. Dzięki synu :lol:
PS: Pokazałem mu zdjęcia podświetlenia zegarów Solskiera
Dobrze że te głupstwo mu z głowy wybiłem, tak jak te lampy Clear RED-WHITE które chciał kupowac
Ojciec: Może zmienimy podświetlenie zegarów. Chciałbym takie że cyfry na biało a wskazówka na czerwono co ty na to ??
Ja: A nie lepiej zamienic tą pomarańcz co mamy na czerwień, będzie lepiej wyglądało, mówie ci....
Ojciec: No to pokaż jak to wygląda.
Ja; Prosze masz....
Ojciec: oooooo, Ten wybór będzie lepszy. Dzięki synu :lol:
PS: Pokazałem mu zdjęcia podświetlenia zegarów Solskiera
Dobrze że te głupstwo mu z głowy wybiłem, tak jak te lampy Clear RED-WHITE które chciał kupowac
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub