Dla mnie co najmniej dziwnie wyglądają samochody z dołożonymi światłami dziennymi na zderzaku. Nie ukrywajmy nie zrobimy z 20 letniego a nawet z 10 letniego samochodu nowego audi (gdzie miejsce na dzienne jest od razu przewidziane i wpasowują się elegancko). Wyjść może fest jak mój stop (który zresztą niedługo chyba poleci out). Ale nie zniechęcam Cię może znajdziesz dobry sposób na zaadoptowanie takiego czegoś.Olszak pisze:Panowie myśle nad światłami do jazdy dziennej. Zastanawiam sie gdzie mogły by pasować
[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
No i Hella u mnie w domu. Powiem tak stan jest średni, ma pęknięcia ale za 150 zł nówki się nie spodziewałem. Jest to do ogarnięcia i myśle że na aucie bd wygladać bardzo dobrze. Troche się je przypieści i bd dobrze.
PS: I od razu pytanie do tych którzy posiadają taką blende, bo przypatrzyłem się że tam gdzie ma być światło przeciwmgłowe tylne to nie ma tak w środku czerwonego odblasku tylko biały. Czyli bd musiał dać czerwoną żarówkę ?
PS: I od razu pytanie do tych którzy posiadają taką blende, bo przypatrzyłem się że tam gdzie ma być światło przeciwmgłowe tylne to nie ma tak w środku czerwonego odblasku tylko biały. Czyli bd musiał dać czerwoną żarówkę ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No niestety dopiero w b4 wymyślili żeby dać tam czerwony filtr.Olszak pisze:przypatrzyłem się że tam gdzie ma być światło przeciwmgłowe tylne to nie ma tak w środku czerwonego odblasku tylko biały. Czyli bd musiał dać czerwoną żarówkę ?
Ja okleiłem żarówkę czerwoną folią za czasów treserów bo i tak często tego się nie używa, a na przeglądzie wszystko było elegancko
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Czerwona folia na żarówce to patent, który sie nie sprawdzi :evil:Kunik pisze:No niestety dopiero w b4 wymyślili żeby dać tam czerwony filtr.Olszak pisze:przypatrzyłem się że tam gdzie ma być światło przeciwmgłowe tylne to nie ma tak w środku czerwonego odblasku tylko biały. Czyli bd musiał dać czerwoną żarówkę ?
Ja okleiłem żarówkę czerwoną folią za czasów treserów bo i tak często tego się nie używa, a na przeglądzie wszystko było elegancko
Miałem kiedyś w ten sposób zrezane podświetlenie zegarów, wymieniłem to na diody Super Flux, ale jak jedna mi padła to podmieniłem ją na żarówkę 1,2W. Teraz gdy ogarniałem oświetlenie licznika na nowo, to ta żarówka która była zafoliowana na czerwono miała na sobie folię w kolorze czarnym :mrgreen:
Wyjaśniło się teraz dlaczego zegarek bardzo słabo świecił <ok>
P.S. Jak już folia, to nakleić ją sprytnym sposobem od środka lampy, na pewno jakoś się da <ok>
ogolnie spoko, czekam na efekty na aucie, ale ja osobiscie nie lubie czarnych lamp na autach ciemnych o innym kolorze niz czarne .. czarna lampy na ciemnym granacie czy zieleni nie przemawiają do mnie jakoś ... jak czarne do ciemnego toylko do czarnego .. to takie moje osobiste zdanie, ale czekam na fotosty po montazu, moze dam sie przekonać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: