[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
Witam! Oto moja 90-tka. Posiadam to autko od dwóch lat ,rok produkcji 1990, silnik 2.0 PS i pięć cylinderków (85 kw,115km) , przyjemność dla ucha, ze względów ekonomicznych LPG, sprowadzona z Włoch z oryginalnym lakierem lecz dość zniszczonym przez słońce dlatego po zakupie zdecydowałem się na nowy lakierek i oczywiście niższy zawiasik (40/40mm sprężyny einbach), felgi 15(oponki 195/50) RH z fabrycznie wypolerowanym rantem, w wyposażeniu można znaleźć klimatyzację oczywiście sprawną, 4x elektryczne szybki, elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka, zakupiłem zderzak z wersji coupe ale poważnie przymierzam się do zakupu z wersji S2, po długim namyśle zdecydowałem się na daszek umieszczony na tylnej szybie, we wnętrzu zmian niewiele, sportowa kierownica 32cm oraz podłokietnik, autko hula bez zarzutów! Pozdrawiam i czekam na wasze opinie.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2008, 15:39 przez Radek5V, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
no Ładniutka, aczkolwiek z rzeczy, które mi się za bardzo nie podobaja to:
-fele- jakoś mi ten wzór do B3 nie podchodzi wogóle
-daszek na tylnej szybie zle mi sie kojarzy
-grill Kamei to porażka totalna dla mnie
-no i tylne boczne swiatla kupilbym ori czerowne a nie malowal motipem
Aaa no i listwy odbojowe na drzwiach dałbym od sporta, a tylną chromowana pociagnął w kolorze nadwozia
Aaa no i listwy odbojowe na drzwiach dałbym od sporta, a tylną chromowana pociagnął w kolorze nadwozia
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2007, 21:32 przez jmm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dobra krytyka zawsze się przyda! Co do felg to sytuacja finansowa narazie nie pozwala mi na zmianę ale już prawie fundusze są zebrane, daszek osobiście mi się podoba aczkolwiek miałem mieszane uczucia przed jego założeniem, z grillem to przekładałem na orginał chyba ze trzy razy po czym wracałem do kameia, a tylne lampy są pomalowane klarem z odrobiną czerwonej bazy dla lekkiego zabarwienia i nie jest to motip Pozdrawiamjmm pisze:no Ładniutka, aczkolwiek z rzeczy, które mi się za bardzo nie podobaja to:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie ruszaj ładny ma tyłek zaokrąglony i tak jest fajnie . Takie jest moje zdanie
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2007, 23:45 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.