No i fakt faktem, ludzie wolą "nowsze" bo mogą się "pokazać"... A ja wolę starsze

Ale 7a to rarytas i igła w stogu siana, a a6 z 2.4 to zwykły dupowóz.quattroBandit pisze:za 7 bardzo ciężko będzie sprzedać, i szkoda, ale wisieć se możeczemu nie.
A stan tych z allegro, rzeczywiście niestety ma wiele do życzenia. a 5 setek za przewody? co to jest, kup sobie 7A, zapłącisz 550 za beru :lol: :lol: :lol: albo bardzo trudno dostępne tarcze hamulcowe na przód za 400/szt... :mrgreen: także stare też potrafią zaboleć po kieszeni
![]()
No i fakt faktem, ludzie wolą "nowsze" bo mogą się "pokazać"... A ja wolę starszemłodszą mam dziewuchę, i to mi pasuje
<rotfl>
Taki bym teraz samochód chetnie kupił.PaCo666 pisze: Ja sam, swoją Czarnulkę kupiłem w ogólnym, złym stanie, i staram się ją "doprowadzić".
Ja np gazu nie potrzebuje. Robiłem miesiecznie 200-300km teraz bede robił jeszcze mniej.Marcin_89 pisze:Ja doceniam dobre auta i kupiłem swoje C3 za 2750, gdzie każdy pisze na innym forum, że z 3 tys. nie ma co podchodzić do tych aut haha.Zbysiuuu pisze:Polak jednak jest taki ze nie docenia dobrych aut i woli kupowac "okazje"
Po co mam kupować takie w samej benzynie za 8 tys.?
Mam podobne podejscie. Jak sie nie sprzeda to na przyszły rok umówiony jest swap na 1.8 turbo a wtedy to juz dożywocie.oskars1434 pisze:Moja też już jest wystawiona jakiś czas i czekam czekam i nic ale ze sprzedażą mi się nie śpieszy sprzeda się to się sprzeda nie to będę jeździł. Rusek jakiś dzwonił i od razu dawał mi 2tyś to się rozłączyłem
Ja sie nie denerwuje <ok> Byłem zaskoczony bo juz myslałem ze moze sie zdjecia nie wyswietlaja czy cus. W ogóle w takim welurze i jasno rzadko sie spotykałem. Zazwyczaj jest czarny jak u Ciebie.oskars1434 pisze:po prostu nie byłem pewny bo cały czas na telefonie na necie jestem wiec jakość wszystkiego co się wyświetla ma wiele do życzenie a pytałem się z ciekawości wiec się nie denerwuj