[Audi B3 od Kojaka] >skóra, zabudowa, -70/50 str. 23
kojak666, powiem tak... Doceniam Twoje zaangażowanie i podoba mi się, że działasz przy aucie ale...
Nic tu do siebie nie pasuje...
Hawajski wianek na lusterku, szachownica na szyber dachu, bra, no i ta klapka wlewu z sticker bomb (czy jak to tam się pisze). Poza tym na tylnej szybie masz naklejkę, "no fat ...", a tu ani gleby ani dobrego koła Te wszystkie rzeczy powinny być dodatkiem do niskiego i szerokiego auta - no chyba oprócz sticker'a do którego chyba nigdy się nie przekonam 8-)
Nic tu do siebie nie pasuje...
Hawajski wianek na lusterku, szachownica na szyber dachu, bra, no i ta klapka wlewu z sticker bomb (czy jak to tam się pisze). Poza tym na tylnej szybie masz naklejkę, "no fat ...", a tu ani gleby ani dobrego koła Te wszystkie rzeczy powinny być dodatkiem do niskiego i szerokiego auta - no chyba oprócz sticker'a do którego chyba nigdy się nie przekonam 8-)
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
musisz zatem zainwestować w sprawne amory .. kojak ma 60 a wez pod uwagę, że B3 samo w sobie jest niższe dużo od B4, widziałem auto Kojaka na żywo i jest nisko.Bastek pisze:duo moje auto na samych springach -40 leży tak samo jak np. Metala na kicie -60 przy czym ja mam opony o profilu 50 a Metal ma profil 45... Więc nie byłbym taki pewny, że to auto leży niżej niż moje 8-)duo pisze:Bastek jego auto leży duuuużo niżej niż Twoje :lol:
Amorki mam nowe kayaby olejoweduo pisze:musisz zatem zainwestować w sprawne amory ..Bastek pisze:duo moje auto na samych springach -40 leży tak samo jak np. Metala na kicie -60 przy czym ja mam opony o profilu 50 a Metal ma profil 45... Więc nie byłbym taki pewny, że to auto leży niżej niż moje 8-)duo pisze:Bastek jego auto leży duuuużo niżej niż Twoje :lol:
olejowe ? :shock: to takiej eszcze w ogóle są w sprzedaży ? :mrgreen:Bastek pisze:Amorki mam nowe kayaby olejoweduo pisze:musisz zatem zainwestować w sprawne amory ..Bastek pisze: duo moje auto na samych springach -40 leży tak samo jak np. Metala na kicie -60 przy czym ja mam opony o profilu 50 a Metal ma profil 45... Więc nie byłbym taki pewny, że to auto leży niżej niż moje 8-)
Wiesz duo olejowe amorki są komfortowe. Auto służy mi jako dupowóz, a nie bawią mnie wypadające plomby przy betonowym zawieszeniu na polskich dziurach... Na wakacjach przejechałem na tym setupie drogę do Czarnogóry i z powrotem bez żadnego problemu, więc taki dobór komponentów jest w mojej sytuacji optymalny.
kojak666 w takim razie czekam na lepsze ujęcia
kojak666 w takim razie czekam na lepsze ujęcia