Szrek by Oofol
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zderzaki NIGDY nie będą pomalowane pod kolor (i tak są malowane własnoręcznie prze zemnie w czarny mat) - pod listwami jest czarna matowa folia ochronna (ori) a zderzaki się super z tym komponują. Widziałem mój kolor ze zderzakami w kolorze nadwozia i nie podoba mi się to w ogóle!!
Dzięki chłopaki za ciepłe słowa. Zabudowa dalej nie ukończona... Ale do miesiąca powinno się to zmienić.
Większych modów z zewnątrz nie planuję - chyba że felunek na "16.
Od środka są jeszcze pewne plany ale o tym na bieżąco będę "informował".
Spocik - może zrobimy coś we wrześniu!? Jak by byli chętni to nie piszcie tu tylko na PW.
Pozdrawiam
Dzięki chłopaki za ciepłe słowa. Zabudowa dalej nie ukończona... Ale do miesiąca powinno się to zmienić.
Większych modów z zewnątrz nie planuję - chyba że felunek na "16.
Od środka są jeszcze pewne plany ale o tym na bieżąco będę "informował".
Spocik - może zrobimy coś we wrześniu!? Jak by byli chętni to nie piszcie tu tylko na PW.
Pozdrawiam
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Bo to nie sa uchwyty z 80-tki :lol:Kermit85 pisze:Nie wiedziałem, że wychodziły wersje Audi 80 z czarnymi uchwytami :shock:
W 80-tkach nie było podświetlania uchwytu po stronie kierowcy. Nie było też lusterka i podświetlania w osłonie przeciwsłonecznej kierowcy. Takie cuda zaczynały się dopiero w Audi 100.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Nie wiem jak było w wersji włoskiej. Ja mam uchwyty z lampkami i nie mam podświetlania po stronie kierowcy. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby do Włoch szły auta z lepszym wypasem, bo tam nawet szło B3 z silnikiem 1.4 :lol:Oofol pisze:Grzesiu - w 80tkach była lampka po stronie kierowcy w wersji włoskiej
odpowiem na to cytatem:Oofol pisze:atomiast podświetlane lusterko w daszku pasażera też było w wypasionych 80tkach i 90tkach:-)
Co do pasażera, to wiem, że tam były w osłonie przeciwsłonecznej podświetlane lusterka, bo tak się składa, że mam takowe :mrgreen:grze pisze:Nie było też lusterka i podświetlania w osłonie przeciwsłonecznej kierowcy.
A po stronie kierowcy, jak już pisałem wcześniej, nie było :mrgreen:
Fajnie Ci to wyszło Jacek <ok> Te ciemne uchwyty zdecydowanie lepiej wyglądają.
Bonus też masz fajny <ok>
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
jeśli chodzi o wyposażenia 80 to różnie bywało i po prostu tak jak jest teraz jeśli ktoś zapłacił dodatkowe pieniążki to miał co chciał jedni mieli daszek z lampką, inni lampki z rączkami,kolejni reg. fotela góra-dół,szyber i wiele wiele innych
w starej b3 coupe miałem rączki+light natomiast w tej już nie
<spam> :mrgreen:
Jacek, wiedziałem, że uda Ci się w końcu dotrzeć tą Niunię. Teraz, to już możesz śmiało śmigać jeszcze drugie tyle <ok> I tak pewnie połowa/większość Niuniek na forum ma większe przebiegi.
Gdzieś czytałem, że jakiś taksiarz nalatał takim motorkiem 850 kkm :mrgreen:
ps.
Gdzieś czytałem, że jakiś taksiarz nalatał takim motorkiem 850 kkm :mrgreen:
ps.
<spam>shellah pisze:jeśli chodzi o wyposażenia 80 to różnie bywało i po prostu tak jak jest teraz jeśli ktoś zapłacił dodatkowe pieniążki to miał co chciał jedni mieli daszek z lampką, inni lampki z rączkami,kolejni reg. fotela góra-dół,szyber i wiele wiele innych