174-ro konne quattro by IC69
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
O ja pierdziu, jak tu dawno nikogo nie było. Już normalnie zapomniałem, że moje auto ma swój watek. :mrgreen:
Tak, również mnie to spotkało. W związku z tym, założyłem pióro o długości 28 cm i od tego czasu wszystko śmiga.dydo85 pisze:Irku powiedz mi jaką masz z tyłu wycieraczke :?: bo na załozyłem w końcu spojler i przez przypadek załaczyłem ją i zatrzymała sie na lampie stopu :shock: podejrzewam ze miałes ten sam problem :roll:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Oglądając foty tego twojego Avanturnika Irku rozmarzyłem się.
Szukam czegoś podobnego w takim samym setupie.
Jak by ci się zamarzyło kiedyś zmieniać autko na jakieś większe autko "dla starszego Pana" :mrgreen: i chciałbyś swoje oddać w dobre ręce to pamiętaj o mnie. Uroczyście oświadczam że nie doświadczyło by to autko żadnej naklejki "stickerbomb". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No chyba że znajdę sobie podobny egzemplarz do tego czasu.
Szukać takiego egzemplarza jak twój ze świecą można.
Szukam czegoś podobnego w takim samym setupie.
Jak by ci się zamarzyło kiedyś zmieniać autko na jakieś większe autko "dla starszego Pana" :mrgreen: i chciałbyś swoje oddać w dobre ręce to pamiętaj o mnie. Uroczyście oświadczam że nie doświadczyło by to autko żadnej naklejki "stickerbomb". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No chyba że znajdę sobie podobny egzemplarz do tego czasu.
Szukać takiego egzemplarza jak twój ze świecą można.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Hehe...no wiesz Sławku, Avant został skazany przeze mnie na dożywocie, no chyba, że życie ogłosi dla niego amnestię.eSPe pisze:Jak by ci się zamarzyło kiedyś zmieniać autko na jakieś większe autko "dla starszego Pana"
Znajdziesz znajdziesz, tylko cierpliwie szukaj i nie podpalaj się od razu.eSPe pisze:Szukać takiego egzemplarza jak twój ze świecą można.