nie dobijam tylko stwierdzam ze i tak za rok bedziesz sobei w morde plul jak podliczysz koszta i przeliczysz to na ilosc fajnych aut ktore bys mogl kupic zalozyc kolo air i zapi... na codzienDelik nie dobijaj :lol: wiesz że jestem uparty i jak się wkur odbuduje go znowu a jak padnie to zajebie 4.2
[Audi 80 B4] 7a
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Czym ja cie rozsmieszylem?delik pisze:nie rozsmieszaj mnie,eSPe pisze: niech wreszcie widać będzie te pieniądze jak jeżdżą po ulicy a nie tylko 2 rok po garażach stoi.
pamietaj dregan nie myli sie ten co nic nie robi albo ten co na zmaine oleju jedize do "mechanika" by sie nie pobrudzic
Napisałem tylko żeby ogarniał i wyjeżdżał autem bo sezon w pełni a szkoda co by auto się kurzyło w garażu bo zacne jest.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 13:39 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
no oddał olej się palił mówi czujni, walczyłem z czujnikiem 4 tyg lipa wyjechałem trochę większe obroty i kaplica... pocisnąłbym mu ale znajomy mechanik wie że mógł sprawdzić ciśnienie ale jakoś się nie poczuwa... auto stoi u niego bo ma kanał to wczoraj rozebrałem prawie cały silnik zostało wyjąc już dół bo odkręcony .... martwia mnie rysy na walku i mostkach to jest do odratowania?
[ Dodano: 2014-05-06, 14:43 ]
robertas1.8, fot nie mam bo auto u mechanika ale są ładne na 1 stronie może znajdziesz w moich fotach
[ Dodano: 2014-05-06, 14:43 ]
robertas1.8, fot nie mam bo auto u mechanika ale są ładne na 1 stronie może znajdziesz w moich fotach