[B4 AAH Q Sedan] Adasiowe 2.8 Quattro
Mam jeszcze pytanie dotyczace piaskowania zaciskow hamulcowych. Czy do piaskowania rozbierales tloczki oraz oslony gumowe czy tylko je jakos zabezpieczales. Masz moze fotki z piaskowania gdzie widac przygotowanie tloczkow. Chcialbym zregenerowac zaciski u siebie w te wakacje i na razie zbieram madrosci :mrgreen:
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
Samochód stoi na warsztacie i czeka na ewakuację silnika, padło sprzęgło. Co do niego wróci, to nie wiem. Niestety nie mam czasu się tym teraz zająć, a że mam czym jeździć, to samochód jest unieruchomiony. Drugie sprzęgło w ciągu pół roku to nie żarty <ok>
Co do radia, to daje radę, na seryjnych 6 głośnikach zmostkowanych. Obstawiam, że Symphony to tylko okres przejściowy dopóki nie ogarnę się mechanicznie z autem, coś musi grać. Będzie na sprzedaż z wyciętą już pod nie konsolą środkową. Chyba już niedługo.
Co do radia, to daje radę, na seryjnych 6 głośnikach zmostkowanych. Obstawiam, że Symphony to tylko okres przejściowy dopóki nie ogarnę się mechanicznie z autem, coś musi grać. Będzie na sprzedaż z wyciętą już pod nie konsolą środkową. Chyba już niedługo.
wyciągnąłem wczoraj skrzynię w końcu po jak zawsze wielkiej walce. identyczna sytuacja, poszły nity wszystkie. w trakcie rozbierania wysypały się resztki z miejsca na rozrusznik. Do tego sypnęło się łożysko. niedługo zdjęcia zmian
w quattro?jaco124 pisze:dziwne ze sprzeglo ci padlo po pol roku...sam jezdzilem tym silnikiem i tez b4 i zrobilem pewnie ze 30 000 i nic sie nie dzialo.. a nie bylo nowe.. pozatym z budzie b5 tez jezdzilem tym silnikiem i tez wszystko ok...
w te pół roku właściwie zrobiłem 20 tys, ale myślę, że powinno wytrzymać więcej tak czy inaczej. Zobaczymy jak będzie teraz. Sytuacja z kobietą zmusi mnie do jazdy bez upalania, więc bardziej realnie po tej zmianie wyjdzie czy może to jest problem czegoś innego.
na razie samochód stoi na kanale, sprzęgło dopiero przyjedzie jutro.
powoli zjeżdżać się będą wszystkie graty na ten miesiąc też. byle do przodu <ok>
na razie samochód stoi na kanale, sprzęgło dopiero przyjedzie jutro.
powoli zjeżdżać się będą wszystkie graty na ten miesiąc też. byle do przodu <ok>