[80 B4 Avant] - Amethystgrauperleffect by Abi blenda, US'y
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
no, dzień roboty, a cieszy mordkę i wyróżnia bardzo
dartweider - Zdjęcia są troche upiększone, ale wrzucę pare bez upiększania, ogólnie auto moim zdaniem przed moim kupnem ( kwiecień ) było na polerce lakieru, przez to taki efekt, dwa ja też dbam , czasem go przepolurej raz-dwa w miesiącu, woskowanie
dartweider - Zdjęcia są troche upiększone, ale wrzucę pare bez upiększania, ogólnie auto moim zdaniem przed moim kupnem ( kwiecień ) było na polerce lakieru, przez to taki efekt, dwa ja też dbam , czasem go przepolurej raz-dwa w miesiącu, woskowanie
lakier masz w na prawdę fajnym stanie mój jest trochę zaniedbany i ma dużo rys. Ostatnimi czasy ogarnęła mnie mania woskowania po każdym myciu i wtedy mi się podobał efekt ale jak te specyfiki się wypłuczą to już tak pięknie nie jest. Jeszcze jacyś super fachowcy lakiernicy zaszpachlowali maskę i pomalowali śprajem efekt końcowy jest taki, że szpachla w 4 miejscach pękła:) aa i jeszcze ta dwururka jest ładna, pastą tempo polerowałeś?AudiLaziska pisze:no, dzień roboty, a cieszy mordkę i wyróżnia bardzo
[url=http://images64.fotosik.pl/164/43ace2c539284269med.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://images63.fotosik.pl/164/fc59780b1972c21fmed.jpg]Obrazek[/URL]
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
ale to jakiej klasy była ta pasta? bo ja z auto maxa mam lekko ściernąAudiLaziska pisze:No tak, lakier delikatna sprawa, też staram się jak mogę o niego dbać.
Dwururką była polerowana pastą AUTO MAX , to mój drugi avant i w drugim tak udało mi się wypolerować na efekt lustra, mogę z pełną odpowiedzialnością ją polecić jeśli chodzi o polerowanie takich rzeczy. :mrgreen:
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
zapewne to sadza chociaż sprawdzę jak będę gdzieś jechaćWertyn pisze:najlepiej daj teściowej żeby się nie nudziła i zajęła się czymś pożytecznymdartweider pisze:to już wiem co będę robił jak mi się będzie u teściowej nudzić:)
Na waszych też osadza się na samym dole takie coś jakby olej? może to sadza?
w jakim miejscu w kierunku zrobiłeś dziurę?
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
No to spaliny, czasem po butowaniu tak mam, ale staram sie jeździć normalnie, bez odpie**dalanie
W tym miejscu, bo nie popatrzyłem sobie gdzie po wsadzeniu obudowa przylega do lampy i chyba mam 3 dziury haha, ale za 3 razem już dobrze trafiłem i w tym miejscu co na rysunku mam
Wertyn pisze:w jakim miejscu w kierunku zrobiłeś dziurę?
W tym miejscu, bo nie popatrzyłem sobie gdzie po wsadzeniu obudowa przylega do lampy i chyba mam 3 dziury haha, ale za 3 razem już dobrze trafiłem i w tym miejscu co na rysunku mam
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80