Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
... Jako że auto widnieje na allegro i pewnie niedługo go ktoś kupi to zanim to się stanie
Proszę o udostępnienie wykresu bo bardzo mnie to rajcuje jak przebiega moment itp przy 200 PS
Poka Poka I nawet nie uwierze że auto nie było shamowane <rotfl>
[ Dodano: 2009-06-03, 10:22 ]
... No i jak będzie ten wykres z tymi 200 PS czy ta moc to tylko na słowach się kończy
Bez obrazy oczywiście ale jestem bardzo ciekawy to weź poka
Proszę o udostępnienie wykresu bo bardzo mnie to rajcuje jak przebiega moment itp przy 200 PS
Poka Poka I nawet nie uwierze że auto nie było shamowane <rotfl>
[ Dodano: 2009-06-03, 10:22 ]
... No i jak będzie ten wykres z tymi 200 PS czy ta moc to tylko na słowach się kończy
Bez obrazy oczywiście ale jestem bardzo ciekawy to weź poka
już nie :lol:blady11 pisze:Szkoda ze idzie do rozbiorki ina handel...
jak bys czytał dokładnie to wiedział byś że wykresu nie ma bo auto nie było hamowane :evil: i nie pisz że czegoś nie będzie lub nie było czy jest , jak auta po pierwsze nie widziałeś po drugie nim nie jezdziłeś kropkagrinch pisze:Bo pewnie nigdy nie było i nie będzie tych 200 PS bo jak poprosiłem o wykres to zamilkł i koniec ;/
audi zostaje a jak wiemy niezostało jeszcze całkowicie dopieszczone wiec zdecydowanie tak bedzi sie działo , plany ? troszke zmian wizualnych oraz kilka zmian mechanicznych.MIODEK pisze:Czyli będzie się coś działo ? :mrgreen:quattro pisze:już nie :lol:blady11 pisze:Szkoda ze idzie do rozbiorki ina handel...
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
quattro pisze:
jak bys czytał dokładnie to wiedział byś że wykresu nie ma bo auto nie było hamowane :evil: i nie pisz że czegoś nie będzie lub nie było czy jest , jak auta po pierwsze nie widziałeś po drugie nim nie jezdziłeś kropka
... Ciekawe podejście włożyć grube tysiące w auto i nawet nie wiedzieć ile udało się wyciagnąć <lol>
Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 19:02 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
ja wiem Ty nie musisz wiedziec , jak wkącu dokącze co zacząłem to bedzie wykresik...grinch pisze:... Ciekawe podejście włożyć grube tysiące w auto i nawet nie wiedzieć ile udało się wyciagnąć
wszystko sie da tylko po co ??? :shock:ziemor pisze:Inna "beczka" - czy dało by się wpakować do B3 silnik z EVO-X 2.0 350 koni ?
kilka bieżących fotek
rok 2009 nowy kolektor oraz turbinka gt 22 60v , stożek oraz dodatkowy wskażnik
Ostatnio zmieniony 30 paź 2009, 19:54 przez quattro, łącznie zmieniany 2 razy.