W deszcz się włącza światła mijania.Roman_S pisze:ale w deszczowy dzień jadący z naprzeciwka martwią się jak daleko od nich jesteś i czy mogą np. wyprzedzac.
Audi 80 B4 1.9 TDI 1Z+ dyno
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Ledy nie maja tu racji żadnego bytu, ani to wygląda ani to legalne poza tym mnie wkur... jak świeci tylko przód ,a tył nie bo to totalny bezsens :shock:Osłabiają mnie tłumaczenie oszczędzania energii,aku czy alternatora chyba nie są to tak cholernie drogie rzeczy,wymieniamy je tylko wtedy kiedy naprawdę musimy 8-)
zobacze jak się trzymają i może je zdemontuje na weekendzie
tak oglądając samochody innych użytkowników , naszła mnie ochota na zmiane kierownicy na trójramienną, np. od Audi A3 8L...
i znalazłem fajne felgi, nad którymi się zastanawiam, cena spoko, w czarny mat bym pomalował i byłoby spoko
do tego chciałbym opony 205/50/17 lub 215/45/17 - nie będzie na takich gumach i na tej feldze nic obcierać?
dodam, że felga ma 7" i ET40
czy lepiej kupić jakieś 16 calowe felgi?
w przyszłości chciałbym je obniżyć 60/40 lub 40/40 i nie wiem jakie felgi byłyby lepsze
tak oglądając samochody innych użytkowników , naszła mnie ochota na zmiane kierownicy na trójramienną, np. od Audi A3 8L...
i znalazłem fajne felgi, nad którymi się zastanawiam, cena spoko, w czarny mat bym pomalował i byłoby spoko
do tego chciałbym opony 205/50/17 lub 215/45/17 - nie będzie na takich gumach i na tej feldze nic obcierać?
dodam, że felga ma 7" i ET40
czy lepiej kupić jakieś 16 calowe felgi?
w przyszłości chciałbym je obniżyć 60/40 lub 40/40 i nie wiem jakie felgi byłyby lepsze
Przemas80, dobrze, że sie nie napaliłem na te białe i ich nie kupiłem...
będe polował na jakieś 16, najlepiej od razu z oponami
[ Dodano: 2015-11-28, 19:53 ]
Dzisiaj korzystając z chwili ładnej pogody, umyłem i porobiłem fotki
tak się prezentuje:
Dodatkowo dzisiaj zostało zmienione radyjko na Pioneera DEH-1500 UBA, przednie głośniki na Pioneer GS T1001i, i wraz z głośniczkami na półce z tyłu fajnie to wszystko się komponuje, z tym, że brakuje bassu.... ale tym się zajmę w następny weekend (Magnacik + Logitech czekają )
Co poza tym, zmieniłem nakładke na pedał gazu na oryginalną, oraz ściągnąłem taką klejącą się maź z popielniczki i wypolerowałem to - teraz jest czarny błyszczący plastik.
Felg pastą nie leciałem, bo to i tak nie ma sensu na zime...
Z mniej przyjemnych rzeczy chyba będe miał do zmiany aku... postał 2 dni i akumulator padł... teraz niby jeździ, ale mrozów nie ma.
Mam z Polówki akumulator, co prawda 54Ah, ale Polo ma cięższy rozruch i dawał rade, a przynajmniej napięcie trzyma.
będe polował na jakieś 16, najlepiej od razu z oponami
[ Dodano: 2015-11-28, 19:53 ]
Dzisiaj korzystając z chwili ładnej pogody, umyłem i porobiłem fotki
tak się prezentuje:
Dodatkowo dzisiaj zostało zmienione radyjko na Pioneera DEH-1500 UBA, przednie głośniki na Pioneer GS T1001i, i wraz z głośniczkami na półce z tyłu fajnie to wszystko się komponuje, z tym, że brakuje bassu.... ale tym się zajmę w następny weekend (Magnacik + Logitech czekają )
Co poza tym, zmieniłem nakładke na pedał gazu na oryginalną, oraz ściągnąłem taką klejącą się maź z popielniczki i wypolerowałem to - teraz jest czarny błyszczący plastik.
Felg pastą nie leciałem, bo to i tak nie ma sensu na zime...
Z mniej przyjemnych rzeczy chyba będe miał do zmiany aku... postał 2 dni i akumulator padł... teraz niby jeździ, ale mrozów nie ma.
Mam z Polówki akumulator, co prawda 54Ah, ale Polo ma cięższy rozruch i dawał rade, a przynajmniej napięcie trzyma.