Audi 80 B4 2.0E ABK - Julia /NA SPRZEDAŻ!
Audi 80 B4 2.0E ABK - Julia /NA SPRZEDAŻ!
Witam serdecznie!
Przedstawiam wam wszystkim mój nowy nabytek tj. Julię (czyt. Dżulję)
Jest to jak widać Audiczka 80 B4, rocznik 92, 2.0E ABK 115 KM.
Kupiłem ją od mojej ciotki z niemiec, która kupiła go od starszego faceta tam w niemczech, który wyjeżdżał nią tylko do przysłowiowego ,,kościoła" w niedzielę Ciotka jeździła nią tylko 6 lat po Dojczach, a wynikiem tego jest przebieg aktualnie- 117 388 km !
Silnik wygląda jak nowy jak i z resztą tapicerka i cały środek
Moim planem na nią (jak przeczytacie w podpisie) jest zrobienie z niej repiliki Audi S2 lub RS2 w sedanie
Wrzucam narazie kilka fotek na szybko , ale w najbliższym czasie postaram się o więcej i w lepszej jakości
Posiadam do niej felgi 17 cali tylko musze kupić opony...
Pozdrawiam!
UPDATE 2.12.2011r.
Dziś jako, że wróciłem wczoraj z Cieszyna ( gdzie w tygodniu studiuje) mam dzień wolny więc ją porządnie w środku odkurzyłem i wyczyściłem
Silnika nie czyściłem nic, ale zdjęcia jeszcze nie było więc daje:
Uploaded with ImageShack.us
Jak mówiłem, mam do niej felgi 17 calowe. Wcześniej nie widziałem jaka to firma, ale doczytałem się,że ALUSTAR.
Są miejscami troszkę podrapane więc przed sezonem letnim na pewno będę je odnawiał, a może nawet środki malował na ciemny szary Dekielki może uda się dopasować od ,,Porsche" bo nie wyglądało by to wcale źle
Dziś zdążyłem zrobić jeszcze jedną rzecz, a mianowicie zdjąć z tylnej klapy znaczki: Audi 80, oraz 2.0e.
Niestety nie dam rady jutro jechać na spot w Katowicach, gdyż nie udało mi się jej jeszcze zarejestrować i mam nadal żółte i już nie ważne blachy Bardzo chciałem jechać, ale mam nadzieję, że to nadrobię
Pozdrawiam !
Przedstawiam wam wszystkim mój nowy nabytek tj. Julię (czyt. Dżulję)
Jest to jak widać Audiczka 80 B4, rocznik 92, 2.0E ABK 115 KM.
Kupiłem ją od mojej ciotki z niemiec, która kupiła go od starszego faceta tam w niemczech, który wyjeżdżał nią tylko do przysłowiowego ,,kościoła" w niedzielę Ciotka jeździła nią tylko 6 lat po Dojczach, a wynikiem tego jest przebieg aktualnie- 117 388 km !
Silnik wygląda jak nowy jak i z resztą tapicerka i cały środek
Moim planem na nią (jak przeczytacie w podpisie) jest zrobienie z niej repiliki Audi S2 lub RS2 w sedanie
Wrzucam narazie kilka fotek na szybko , ale w najbliższym czasie postaram się o więcej i w lepszej jakości
Posiadam do niej felgi 17 cali tylko musze kupić opony...
Pozdrawiam!
UPDATE 2.12.2011r.
Dziś jako, że wróciłem wczoraj z Cieszyna ( gdzie w tygodniu studiuje) mam dzień wolny więc ją porządnie w środku odkurzyłem i wyczyściłem
Silnika nie czyściłem nic, ale zdjęcia jeszcze nie było więc daje:
Uploaded with ImageShack.us
Jak mówiłem, mam do niej felgi 17 calowe. Wcześniej nie widziałem jaka to firma, ale doczytałem się,że ALUSTAR.
Są miejscami troszkę podrapane więc przed sezonem letnim na pewno będę je odnawiał, a może nawet środki malował na ciemny szary Dekielki może uda się dopasować od ,,Porsche" bo nie wyglądało by to wcale źle
Dziś zdążyłem zrobić jeszcze jedną rzecz, a mianowicie zdjąć z tylnej klapy znaczki: Audi 80, oraz 2.0e.
Niestety nie dam rady jutro jechać na spot w Katowicach, gdyż nie udało mi się jej jeszcze zarejestrować i mam nadal żółte i już nie ważne blachy Bardzo chciałem jechać, ale mam nadzieję, że to nadrobię
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 04 cze 2012, 14:38 przez Mitch, łącznie zmieniany 7 razy.
Jakbym czytał Andersena. I Ciocia nie puściła Cię na blachach swoich tylkoMitch pisze:Kupiłem ją od mojej ciotki z niemiec, która kupiła go od starszego faceta tam w niemczech, który wyjeżdżał nią tylko do przysłowiowego ,,kościoła" w niedzielę Ciotka jeździła nią tylko 6 lat po Dojczach, a wynikiem tego jest przebieg aktualnie- 117 388 km !
pojechała Ci po kosztach, że musiałeś wykupić zjazdowe tablice? Słabo.
Widać, że auto równe i zdrowe, ale więcej po tych zdjęciach się nie powie.
Życzę powodzenia i worka kasy na realizację podpisu. Pozdro.
Mój tata był po to auto w Niemczech, więc to On wszystko załatwiał i nie wiem dlaczego jest na takich tablicach, a nie innych. Wierzysz lub nie w to co napisałem, a ważne że ja jestem w 100 % przekonany, że to prawdagornik pisze:
Jakbym czytał Andersena. I Ciocia nie puściła Cię na blachach swoich tylko
pojechała Ci po kosztach, że musiałeś wykupić zjazdowe tablice? Słabo.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: