Audi 80 B4 93r. ABT turbodoładowane gazem
Audi 80 B4 93r. ABT turbodoładowane gazem
Witam,
jako, że w piątek pod mc bułą miałem przyjemność poznać niektórych klubowiczów postanowiłem zarejestrować się i przedstawić swoje wozidło. W rodzinie od lat 8 w moich rękach od około 2, wszystko wymieniane na bieżąco i nie będę wymieniał od odnośników kiedy wymieniałem oleje, filtry i tego typu pierdół bo nie ma to sensu (są tacy co uskuteczniają taki system)
Ze spraw o których można napisać:
-remont silnika robiony w okolicach września (wzmacniane zawory itp. też z powodu 7 letniego zasilania gazem)
-pomalowanie ramki grilla na czarny błysk
-pomalowanie ramek lamp
-dymione kierunki
i w tym momencie przód wygląda już trochę inaczej niż standardowy, czy lepiej nie wiem, mi się podoba.
-lakier woskowany i pieszczony jednak planuję zrobić mu polerkę bo parę miejsc tego wymaga
-w planach też malowanie klocków na kolor czerwony i dopieszczenie felg (wymieniał nie będę bo te mi się bardzo podobają)
-kupiłem juz sprężyny pod glebę (chyba - 60mm) tylko nie wiem czy podejdą bo jeździł w peugeocie o.O (jeśli ktoś chce podzielić się wiedzą zapraszam na pw)
-zamówiłem wlepe na klapkę "Why so serious" -dużo radości mi to da, czuję to
jako, że w piątek pod mc bułą miałem przyjemność poznać niektórych klubowiczów postanowiłem zarejestrować się i przedstawić swoje wozidło. W rodzinie od lat 8 w moich rękach od około 2, wszystko wymieniane na bieżąco i nie będę wymieniał od odnośników kiedy wymieniałem oleje, filtry i tego typu pierdół bo nie ma to sensu (są tacy co uskuteczniają taki system)
Ze spraw o których można napisać:
-remont silnika robiony w okolicach września (wzmacniane zawory itp. też z powodu 7 letniego zasilania gazem)
-pomalowanie ramki grilla na czarny błysk
-pomalowanie ramek lamp
-dymione kierunki
i w tym momencie przód wygląda już trochę inaczej niż standardowy, czy lepiej nie wiem, mi się podoba.
-lakier woskowany i pieszczony jednak planuję zrobić mu polerkę bo parę miejsc tego wymaga
-w planach też malowanie klocków na kolor czerwony i dopieszczenie felg (wymieniał nie będę bo te mi się bardzo podobają)
-kupiłem juz sprężyny pod glebę (chyba - 60mm) tylko nie wiem czy podejdą bo jeździł w peugeocie o.O (jeśli ktoś chce podzielić się wiedzą zapraszam na pw)
-zamówiłem wlepe na klapkę "Why so serious" -dużo radości mi to da, czuję to
Ostatnio zmieniony 07 lis 2012, 21:42 przez schack, łącznie zmieniany 9 razy.
Witaj, piękny Audik, to że gaz posiada to nic złego, tym się nie martw. Co do silnika ABT, sam posiadam dość zdrowy i zadbany egzemplarz, nie narzekam na niego, mi starcza, bardzo przyjemny silniczek. Owszem, gdybym się przesiadł z 2.6E na 2.0 ABT wtedy miałbym pewne "ale" a na chwile obecną jestem zadowolony.
Dbaj, bo masz oco, piękny Audik. <ok>
Dbaj, bo masz oco, piękny Audik. <ok>
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Ganimadeus
- Forum Audi 80