Audi 80 b4 quattro by mati86 Nowe foty i info str15.
zabrałem się za hamulce i na pierwszy rzut poszły:
tarcze wentylowane GIRLING+klocki GIRLING przód
tarcze GIRLING+ klocki GIRLING tył
i zabrałem się za robotę,efekty już co nieco widać :shock:
jutro wrzucę foto jak leży wszystko na aucie <ptryk>
dotarła do mnie już chłodnica klimy taka jak ma być jutro tak samo wlatuje do fury 8-)
tarcze wentylowane GIRLING+klocki GIRLING przód
tarcze GIRLING+ klocki GIRLING tył
i zabrałem się za robotę,efekty już co nieco widać :shock:
jutro wrzucę foto jak leży wszystko na aucie <ptryk>
dotarła do mnie już chłodnica klimy taka jak ma być jutro tak samo wlatuje do fury 8-)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Ja zrobiłem w 30min bez zdejmowania, rok się trzyma i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej.dydo85 pisze:efekt dobry
krisss, ja juz kupiłem farbe na zaciski do sowjej lecz tez mi sie nie chce tego robic a byc ze dwa dni bez uata to za duzokrisss pisze:ładnie ładnie, ale mi by się chyba nie chciało zdejmować zacisków i jarzm do malowania...
mati86 dobra robota, widać masz miejsce to można działać <ok>
jutro zrobię na felgach zdjęcie.krisss pisze:pokaż jeszcze na założonej feldze...
ja już wyrosłem z motorków, to jest mojego szwagra.Bronek27 pisze: ja tam widze niezłego sprzeta w oddali na jednej focie czerwona strzała :)smigasz na nim ??
ja mam skuterka kupiłem sobie żeby na piwo se jeździć ale jeszcze ani razu nie byłem.
ale chętnie bym przygarnął jakąś jaweTS :mrgreen:
jakbym ci powiedział ile miałem motorów to długą listę bym ci napisał
a kto powiedział że mnie złapią, właśnie po to motor mi jest potrzebny, miałem 3 TS i jeszcze mnie nigdy nie złapali, polonezem mnie nie mogli dogonić a pasaty bardzo nie lubiały jeżdzić po polach :mrgreen:
duo, za kogo ty mnie masz czy wyglądam na takiego co by pyndzlem malował? :mrgreen: haha
a kto powiedział że mnie złapią, właśnie po to motor mi jest potrzebny, miałem 3 TS i jeszcze mnie nigdy nie złapali, polonezem mnie nie mogli dogonić a pasaty bardzo nie lubiały jeżdzić po polach :mrgreen:
wszystko malowane pistoletem,a odpowietrzniki zaklejone taśmąBronek27 pisze:ale rzeznicze malowane razem z uchem od recznego i odpowietrznikami .. wszystko po całości jak leci czy się myle ? bo wlasnie to wynika z fotek na lakierni