Audi B4 by .::Fubi::. Prawie jak Competition :)
adasrogas, ma 101 KM ale 2.0 ma inny moment więc inaczej idzie jeszcze starcza mi te 101 ale wiadomo w miarę jedzenia apetyt rośnie chciał bym 2.0 115KM hehe
Licznik przejechał 175000 a silnik to nie wiem niby tyle ma książka serwisowa jest ostatni wpis 2006r 107700 a czy jest oryginalna książka to nie wiem ale z silnikiem nie mam problemu oleju nie spala hehe
maniek75, czerwone jest szybsze hehe 1.6 mógł mieć jakiś starszy pan w Niemczech ale nie wiem nic o tym właśnie właścicielu może serio go przykrywał lakier jest oryginalny w kilku miejscach jest normalne zużycie ale jeszcze zostaje wosk koloryzujący i jest jak nowa oczywiście z woskiem bawił się koleś co od niego kupiłem miał ją 2 tyg
goldi j51, dzięki za miłe słowa myślałem ze będzie gorzej
Licznik przejechał 175000 a silnik to nie wiem niby tyle ma książka serwisowa jest ostatni wpis 2006r 107700 a czy jest oryginalna książka to nie wiem ale z silnikiem nie mam problemu oleju nie spala hehe
maniek75, czerwone jest szybsze hehe 1.6 mógł mieć jakiś starszy pan w Niemczech ale nie wiem nic o tym właśnie właścicielu może serio go przykrywał lakier jest oryginalny w kilku miejscach jest normalne zużycie ale jeszcze zostaje wosk koloryzujący i jest jak nowa oczywiście z woskiem bawił się koleś co od niego kupiłem miał ją 2 tyg
goldi j51, dzięki za miłe słowa myślałem ze będzie gorzej
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, 23:32 przez Fubi, łącznie zmieniany 1 raz.
ładna seria co do boczków drzwi to mam mieszane uczucia, chyba wolałbym standard a najlepiej drewno 8-) ale z drugiej strony zawsze to coś "innego" Co do A!Avantgarde jest to firma tuningowa (było ostatnio na formum AKP). http://www.autodesignhaus.com/tuners/avantgarde/a6.htm tu jest niby ich strona ale o B4 chyba nic nie ma.
dzięki za stronkę spokomaqubis pisze:ładna seria co do boczków drzwi to mam mieszane uczucia, chyba wolałbym standard a najlepiej drewno 8-) ale z drugiej strony zawsze to coś "innego" Co do A!Avantgarde jest to firma tuningowa (było ostatnio na formum AKP). http://www.autodesignhaus.com/tuners/avantgarde/a6.htm tu jest niby ich strona ale o B4 chyba nic nie ma.
W sumie masz racje dla 14 KM wkładać 2000 zł hehe to nie ma sensuBastek pisze:Nooo Fubi, furka pierwsza klasa. Czysta jak moja :mrgreen: Komora silnika cud, miód. Co do zmiany silnika to daj sobie spokój, szkoda pieniędzy i nerwów, palił ci mniej nie będzie a 14 KM więcej, to nie mecyje.
Co do komory to ona była czysta teraz jest przybrudzona ale może zdejmę pokrywę z pod silnika i umyje ten piach bo nawaliło przez tą tygodniową zimę tegoroczną hehe
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dbam cały czas w audiku nie ma palenia petów i jedzenia ogólnie jest czyste ostatnio poświęciłem mu 2 czy 3 H i wygląda jak nówkabartek18150 pisze:Fubi, Z klimka bywaja problemy, bynajmiej tak ja sobie to tlumacze
Ale samochodzic prze sliczny!! nie zaowazylem zadnych brakow czy wad, chyba ze zle patrzylem ale watpie, furka naprawde idealna. Tylko dbaj o nia :evil: :mrgreen:
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: