AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- borysekman
- Forum Audi 80
haha sytuacja jest takja, ze ja już kuuuuu nie daje rady z tym autem, dzis chce jechać na ten nieszczęsny staz i chce odpalić lipa , 4 razy i nic zero zaskoczenia na bieg, wróciłam do domu znaczy taty autem pojechałam dobrze, że po mnie wrócił bo sam już pojechał do pracy, teraz ok 16 poszedł i go odpalił, no ja już nei ogarniam, śmiem twierdzić ze to rozrusznik, ale mogem się tez mylic haha
ogólnie wszystkie dolegliwości prócz odpalania moga się wiązać ze skrzynią biegów która jest na wykończeniu haha
ogólnie wszystkie dolegliwości prócz odpalania moga się wiązać ze skrzynią biegów która jest na wykończeniu haha
- borysekman
- Forum Audi 80
na co mam się zamienić hehe??
[ Dodano: 2013-02-26, 12:07 ]
no i wymiana bendixa czy jak to się tam zwie na nowy, bo jakiś stary zamiennik po miesiącu dał ciała hehe,
mała anegdota, ala wystrojona szuka pracy w butach na obcasie i auto nie odpala na parkingu to zaczynam nim majtac przód tył na biegu w około pełno śniegu, wody ogólnie warunki super auto brudne na maxa, ludzie patrza jak na wariata hehe ale odpalił, masakra co ja przeszłam z tym autem to ksiązke mozna by spisać hahah
[ Dodano: 2013-02-26, 12:07 ]
no i wymiana bendixa czy jak to się tam zwie na nowy, bo jakiś stary zamiennik po miesiącu dał ciała hehe,
mała anegdota, ala wystrojona szuka pracy w butach na obcasie i auto nie odpala na parkingu to zaczynam nim majtac przód tył na biegu w około pełno śniegu, wody ogólnie warunki super auto brudne na maxa, ludzie patrza jak na wariata hehe ale odpalił, masakra co ja przeszłam z tym autem to ksiązke mozna by spisać hahah
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- borysekman
- Forum Audi 80
no jak to co z bendiksem się wziął i wyrobił ze starości heheh nie ma nic wiecznego, czasami słyszałam jak zaskakiwał i za drugim razem auto odpalało
[ Dodano: 2013-03-18, 14:56 ]
jade sobie patrzam a tu światło zielone a ja mam jeszcze kawałek do przebycia, to dobra rura, gnam na 2jce do 60 doszło,
a za mna bezcenne czarna chmura i pól miasta zatrute <haha>
az się sama zaczełam śmiać, jednakowoż auto trzeba odmulić co jakiś czas hihi nawet takie mułowate
[ Dodano: 2013-03-18, 14:56 ]
jade sobie patrzam a tu światło zielone a ja mam jeszcze kawałek do przebycia, to dobra rura, gnam na 2jce do 60 doszło,
a za mna bezcenne czarna chmura i pól miasta zatrute <haha>
az się sama zaczełam śmiać, jednakowoż auto trzeba odmulić co jakiś czas hihi nawet takie mułowate
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- borysekman
- Forum Audi 80