Avant z zetorem
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Re: Avant z zetorem
Fajnie było spotkać się , szkoda że gdzieś tu w pobliżu osiedla wszędzie ciasno i nie było miejsca na dobre wspólne foto. Jak bedę kiedy wybierać się na Gdańsk , to można będzie złapać się na mini spot na dwa auta
- Sagitari
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
Qesti, ja wprawdzie nie mam w zderzaku migaczy, ale jeszcze mnie nie przebiłeś w ilości pomarańczowego oświetlenia. Mam helenki x6, bo mam rzadko spotykane również w błotniku
Dodano po 50 sekundach:
Oj, wróć, x 5, bo jedna to seima
Dodano po 31 minutach :
A tak w ogóle to jest chęć na jakiś wyjazd. W przyszłym roku życzyłbym sobie wziąć udział w jakimś spocie. Podsufitka czeka już w garażu do założenia, nie będzie w końcu wstydu, żeby pokazać
wnętrze
Dodano po 50 sekundach:
Dodano po 31 minutach :
A tak w ogóle to jest chęć na jakiś wyjazd. W przyszłym roku życzyłbym sobie wziąć udział w jakimś spocie. Podsufitka czeka już w garażu do założenia, nie będzie w końcu wstydu, żeby pokazać
wnętrze
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Nadwozie: Avant
Można coś pomyśleć w przyszłym roku Spoty na garażu zawsze mile widziane czy jakiś spontan na mieście.Sagitari pisze: ↑22 paź 2023, 09:48Qesti, ja wprawdzie nie mam w zderzaku migaczy, ale jeszcze mnie nie przebiłeś w ilości pomarańczowego oświetlenia. Mam helenki x6, bo mam rzadko spotykane również w błotniku
Dodano po 50 sekundach:
Dodano po 31 minutach :
wnętrze
Elegancko. Na jakim doładowaniu to teraz śmiga?